De noaptea minții, în plină zi! Fostul primar din Bradu avea de gând să facă pistă pentru curse de cai

Campanie electorală din ce în ce mai răsunătoare, la Bradu. Aici, fostul și demult apusul primar încă se luptă pentru putere, îmbătat, probabil, de șoaptele unor consilieri nerealiști, care îl mână într-o luptă déjà pierdută. Actualul primar, Dan Stroe, are, în contradicție cu primul, o carte de vizită clară: patru ani de realizări, de asfalt, gaze, canalizare, apă, iluminat public, școli și multe altele. Din perioada în care a fost consilier local, încă se ridică surprize.

Iată, mai jos, doar câteva dintre acestea: fostul primar plănuia să facă pistă pentru curse de cai. Și pentru porumbei. Cititorii sunt rugați să țină ziarul cu stânga, pentru a se putea închina cu dreapta!...
Dan Stroe: ”Observ cu câtă ipocrizie fostul primar spune că vrea să facă din Bradu micul oraș de la țară, deși a avut timp 8 ani să facă acest lucru.
Se pare că acesta a uitat că, în loc să bage utilități pe străzile din comună și să le asfalteze, a ridicat construcții megalomanice precum stadionul de 5000 de locuri care a costat 100 de miliarde sau clădiri de 3 etaje care astăzi stau goale.
În mod obsesiv încearcă să îi dezinformeze pe cei puțini care încă mai cred în domnia sa, spunând că toate proiectele din mandatul meu sunt ideile sale, considerându-se, probabil, un mare vizionar,  fără de care comuna Bradu ar fi arătat ca în epoca de piatră.
În realitate, singurele sale idei au fost legate de modul cum să cheltuiască banii fără rost pe proiecte fanteziste rămase doar pe hârtie. Două dintre ele vi le prezint astăzi: PROIECT PENTRU COLUMBODROM și PROIECT PENTRU HIPODROM. În total 1 miliard și jumătate, bani plătiți în 2014 doar pe niște reprezentări grafice către o firmă a unui prieten.
Mai mult, aceeași firmă a tăiat iarba în parcurile din comuna Bradu în același an 2014, în lunile septembrie, octombrie, noiembrie și DECEMBRIE, contra sumei de 4 MILIARDE ȘI JUMĂTATE, bani cu care se putea asfalta o stradă.
Asta este realitatea. Așa s-au risipit banii timp de 8 ani de zile de către cel care azi spune că vrea sa facă din Bradu micul oraș.”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea