Elevii Școlii nr. 19 din Pitești întâmpinați cu munți de gunoaie în prima zi de școală

 

Pentru elevii și părinții, dar și pentru cadrele didactice ale Școlii Nr. 19 „Matei Basarab” din Găvana, după luni de pauză și pandemie, prima zi de școală a anului școlar 2020 – 2021 nu va fi ușor de uitat. Din păcate, iată cum sunt primiți copiii: stive de gunoaie (care și ieri erau tot acolo, deci n-au apărut peste noapte), mizerie, dezorganizare! Dezolant și dezamăgitor.

Candidatul PNL la primpria Pitești, Sorin Apostoliceanu și-a exprimat regretul pentru modul cum au fost întâmpinați elevii în prima zi de școală. “Îmi pare rău pentru toți copiii, părinții și bunicii, pentru toți cei care au avut parte de această primire azi dimineață. Directorii societăților de salubritate din Pitești sunt în campanie, zi de zi, însoțind candidatul Cristian Gentea pe stradă, prin cartiere, pentru că sarcina igienizării, dacă nu a orașului în integralitate, măcar a zonelor de lângă școli și licee, a locurilor de joacă, nu este o prioritate pentru acești oameni... Este incredibilă o asemenea atitudine a autorităților!”, a declarat Sorin Apostoliceanu.

Din 28 septembrie, prin alegerea schimbării administrației locale, fiți siguri că așa ceva nu se va mai întâmpla!

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

(Comandat de Partidul Naţional Liberal, Filiala Argeş, CUI mandatar financiar coordonator: 21200012, publicat de SC Atitudine Media Grup SRL)

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea