Dacian Cioloș – prezent în Argeș pentru a susține candidații Alianţei USR PLUS

 

 

Dacian Cioloș, copreședintele Alianței USR PLUS, a fost vineri, 18 septembrie, în Argeș ca să susțină candidații Alianței în campania pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Dacian Cioloș a susținut o conferință de presă în Piața Vasile Milea din Pitești, alături de Adrian Cîrstea- candidat la președinția CJ Argeș, Ionuț Moșteanu - candidat la Primăria Pitești, Elena Lascon i- candidată la Primăria Câmpulung, Dan Hodoș - candidat la Primăria Mioveni și Bogdan Dovleac - candidat la Primăria Corbeni.

„Știu că județul Argeș are un potențial imens care n-a fost valorificat în ciuda faptului că a fost primul județ din țară din care s-a facut autostradă spre capitală. E un județ care a beneficiat încă dinainte de `89 de o investiție importantă, ca Dacia, care a creat locuri de muncă. Argeșul a avut și are bogății, resurse care i-au permis dezvoltare economică. Astăzi constatăm, clasa politică a rămas mult în urma nivelului de dezvoltare a județului. Clasa politică ce conduce Argeşul nu reflectă nivelul de dezvoltare, aşteptările şi viziunea oamenilor de aici. Din păcate, Argeşul a fost dominat de o dominare baronială în felul în care s-a făcut politică aici. Interesul celor care au făcut politică în Argeş nu a fost spre dezvoltarea judeţului, ci spre protejarea şi apărarea propriilor interese și pentru asta sunt capabili să treacă de la un partid la altul. Oferta alianţei USR-PLUS e pentru prima dată în Argeş o adevărată alternativă, cu oameni cu iniţiativă, oameni care au făcut ceva şi care vor să facă ceva pentru comunităţile în care trăiesc”, a declarat Dacian Cioloș, la Pitești.

 

De asemenea, Ionuț Moșteanu, candidat la Primăria Pitești din partea Alianței USR PLUS, a precizat: „Am reușit să venim cu alternativă la vechea clasă politică. Le mulțumesc tuturor celor care au pus umărul alături de noi. Suntem la o distanță de o săptămână și un pic de momentul în care vom smulge Primăria Piteștiului din ghearele unui partid care a ținut-o captivă 31 de ani aproape”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea