Președintele PSD Marcel Ciolacu: "PSD va obține o victorie zdrobitoare în Argeș la alegerile locale!"

 

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a fost astăzi la Pitești ca să susțină candidații partidului în campania pentru alegerile locale din 27 septembrie. Acesta a participat la o conferință de presă alături de Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, și de Cristian Gentea, președintele PSD Pitești. De asemenea, în urma vizitei de la Pitești, Marcel Ciolacu a primit cadou un tricou al echipei FC Argeș.

 

 

 

“Argeșul și Piteștiul sunt pe mâine bune și pe drumul cel bun!

"Vom câștiga Consiliul Județean pentru că Ion Mînzînă este omul de care Argeșul are nevoie pentru a continua să își dezvolte #infrastructura. A adus cei mai mulți bani din județ din ultimii 30 de ani – peste 240 de milioane de euro din fondurieuropene; asta va face și în următorii 4 ani! Sunt convins că Nelu Mînzînă va fi unul dintre cei mai buni președinți de Consilii Județene din țară!

 

La Pitești, Cristian Gentea va fi noul primar pentru că este singurul candidat care a venit cu o viziune clară privind #dezvoltarea comunității. Este un profesionist care a demonstrat că știe să facă performanță. Așa cum a împlinit un vis al tuturor argeșenilor prin promovarea echipei FCArgeș, după 12 ani, din nou în Divizia A, așa va face și din Pitești un oraș cu adevărat #european!

Toți candidații PSD își vor spulbera adversarii pentru că - spre deosebire de peneliștii care s-au ținut doar de chermeze politice la Vila Florica, ei au muncit zi de zi pentru argeșeni!

PS: Mulțumesc pentru că mi-ați făcut onoarea să îmi dăruiți tricoul lui FC Argeș, echipa care ni l-a dat pe marele Nicolae Dobrin! Forța Argeș!", a precizat președintele PSD Marcel Ciolacu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea