Sorin Apostoliceanu: „Baza sportivă Arpechim este una dintre prioritățile echipei mele”

 

 

„Baza sportivă „Arpechim”, cea mai mare din municipiul Pitești, unde au jucat nume sonore ale sportului național, precum Ruxandra Dragomir, Bianca Andreescu, Simona Halep, Sorana Cârstea sau Monica Niculescu, este una dintre prioritățile echipei mele! Campusul ce cuprinde un teren pentru fotbal şi rugby și 12 terenuri pentru tenis de câmp, pe lângă clădirea pentru oaspeți, vestiare, dușuri și grupuri sanitare, poate și trebuie să devină o bază sportivă de renume, o mândrie a comunității noastre la nivel național.

 

Terenurile au nevoie de reabilitare, gazonul trebuie refăcut, iar vestiarele și dușurile, care nu mai corespund standardelor actuale în domeniul sportiv, vor fi înlocuite, practic este nevoie să fie realizată o nouă incintă, cu vestiare noi, grupuri sanitare moderne, cabine antidoping, spații pentru arbitri și oaspeți, instalație nocturnă și toate facilitățile cerute de normele europene.

Echipa care îmi va sta alături, la primărie, are specialiști hotărâți să facă toate demersurile necesare pentru atragerea fondurilor nerambursabile care vor transforma această bază, lăsată să se deterioreze, în locul care va da, din nou, campioni țării, o mină de aur pentru sportul piteștean.

Doar așa vom face cunoscut în toată țara numele Piteștiului, ca pepinieră de sportivi și ca oraș ce prețuiește sănătatea și tinerețea!”, a precizat Sorin Apostoliceanu, candidatul PNL la Primăria Pitești.

(Comandat de Partidul Naţional Liberal, Filiala Argeş, CUI mandatar financiar coordonator: 21200012, publicat de SC Atitudine Media Grup SRL)

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea