Furau fier cu căruța din Alprom

Polițiștii argeșeni au deschis un dosar penal pentru furt de fier, după ce o persoană a fost prinsă furând fier din societatea Alprom, din Pitești. În cursul zilei de luni, 21 septembrie, o patrulă de jandarmerie care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Pitești a fost solicitată să intervină la sediul platformei S.C. Alprom. S.A. pe motiv că mai multe persoane sustrag componente metalice dintr-o hală.

Ajunși la fața locului, jandarmii au observat o femeie care se afla lângă un atelaj hipo încărcat cu diverse componente feroase.

„Jandarmii au procedat la stabilirea identității femeii și a împrejurărilor în care se afla aceasta. După efectuarea verificărilor, s-a stabilit faptul că obiectele metalice proveneau dintr-un motor cu o valoare estimată la 1.000.000 lei, și care a fost dezafectat ca urmare a tăierii pieselor găsite în atelaj. În această cauză, pe numele femeii de 48 de ani din comuna Merișani, s-au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat art. 229 Cod Penal. Documentele întocmite alături de materialele provenite din urma săvârșirii infracțiunii au fost predate organelor de poliție din cadrul Secției 2 Pitești, în vederea continuării cercetărilor”, informează IJJ Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea