Primarul Boncoi de la Valea Mare Pravăţ - strigat la poartă de conducerea PSD Argeş

# Constantin Nicolescu însuşi a încercat să îl convingă pe Boncoi că îi stă mai bine în roşu. Se pare că nu a reuşit… Racolarea primarilor PSD de către PDL nu mai este niciun secret. S-au scris nenumărate pagini în toate ziarele din Argeş despre primarii care vor să treacă la PDL. Senatorul Mircea Andrei le-a mai deschis o uşă pe la ministere, i-a mai ajutat cu o vorbă bună, iar primarii, de dragul banilor primiţi de la guvern, s-au afişat fără nicio jenă cu PDL-ul, uitând de PSD. Constantin Nicolescu, preşedintele PSD Argeş, chiar părea extrem de indulgent cu primarii care se tot afişează  cu PDL-iştii, spunând că electoratul le va spune dacă au procedat bine sau nu. Îmi amintesc de această declaraţie a domnului Nicolescu şi chiar am spus la acea vreme că acesta a schimbat strategia. Din cele relatate mai jos o să îmi daţi dreptate. De ce să treacă doar primari PSD la PDL şi nu şi invers? Dacă ne întoarcem cu câţiva ani în urmă, ne vom aminti că, de fapt,  PSD-ul a inventat în Argeş acest traseism politic. Nenumăraţi primari au trecut la PSD în perioada în care Constantin Nicolescu a condus Consiliul Judeţean.

PSD-ul a trecut la racolarea primarilor PDL

Săptămâna trecută, miercuri mai exact, pe la ora prânzului, când orice primar gospodar e acasă şi ia prânzul, la poarta primarului Boncoi, striga cineva. Minune mare! Conducerea Consiliului Judeţean, mai precis Constantin Nicolescu însoţit de Simona Bucura Oprescu, dar şi de un reprezentant de bază al PSD, Maria Dinu, erau la porta primarului şi au vrut să vorbească cu acesta. Curios lucru că vizita nu a fost făcută la primărie. Ditamai oamenii de la conducerea judeţului să caute primarul PDL-ist acasă, mai rar se întâmplă aşa ceva la noi în judeţ. Oare cu ce treabă prin ograda primarului PDL-ist? Ce să fie, ce să fie? O schimbare de coloratură? Da. Nicolescu i-a propus primarului Boncoi să candideze din partea PSD-ului şi să uite că a fost membru PDL. Cred că aceasta nu era prima discuţie pe care cei doi au avut-o pe această temă, întrucât Nicolescu l-a întrebat pe primar dacă s-a mai gândit şi dacă a luat vreo decizie în legătură cu mutarea la PSD.

Primarul Boncoi: „Eu merg pe calea pe care am pornit.”

Primarul comunei Valea Mare Pravăţ, mai de frica senatorului, mai de mila banilor pe care i-ar putea pierde de la guvern, i-a spus preşedintelui Nicolescu că va merge pe calea pe care a pornit. A început primarul să enumere investiţiile din comună pe care le-a făcut cu ajutorul lui Mircea Andrei şi a spus că nu va pleca de lângă acesta. Nicolescu, care nu este învăţat cu refuzurile, nu a pierdut ocazia de a enumera şi el investiţiile care sunt făcute în comuna condusă de Boncoi, investiţii făcute cu banii Consiliului Judeţean. Doamna Bucura, care la acea oră era aşteptată la o emisiune TV, la care a promis că va fi prezentă până cu 10 minute înainte de începerea acesteia, a sărit în ajutorul preşedintelui Nicolescu, spunându-i primarului Boncoi de acum celebra expresie: „Aveţi grijă că indiferent de rezultatele alegerilor, tot cu noi rămâneţi în Argeş”.  Se pare că nu l-a înspăimântat nici pe primarul de la Valea Mare Pravăţ, acesta rămânând pe calea pe care a pornit.     Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea