Ansamblul Murgulețul, din Popești, se pregătește, marți, să fie văzut şi aplaudat de o țară întreagă

Administrația locală din Popești a înțeles de multă vreme că un popor ale cărui tradiții și obiceiuri sunt stinse, nu mai există.  A mai înțeles că nu vine nimeni din afara ca să te promoveze și atunci eforturile se fac pe plan local, iar rezultatele au început deja să apară.
Ansamblul ”Murgulețul”, care a adus multe momente de mândrie locală și a făcut multă promovare comunei Popești, se pregătește să participe la emisiunea Românii au talent. Scopul precis al acestei participări este promovarea valorilor naționale și a comunei Popești. Coregraful Gheorghe Iordăchiță a fost cel care a făcut anunțul și care a precizat că împreună cu membrii ansamblului s-au pregătit să arată țării întregi minunatele noastre jocuri populare și cum se joacă la Popești
”Copiii de la Ansamblul Murgulețul participă pe 22 septembrie la preselecția pentru emisiunea Românii au talent. Mergem la emisiune cu scopul de câștiga cel mai mare premiu - acela de a promova oriunde în țară și în lume locul natal, comuna noastră dragă, Popești, Îmi doresc, ca într-o bună zi cei plecați să revină cu mare drag acasă! Iar dumneavoastră să fiți mândri de noi... Doamne ajută!”- a mărturisit, plin de entuziasm, Gheorghe Iordăchiță.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea