Lucrările de asfaltare la Moșoaia, deblocate de Simona Bușcă

# Elevilor din localitate li s-a asigurat transportul gratuit la școlile din Pitești

Iată că, deși în plină campanie electorală, se asfaltează la Moșoaia. Deși se pare că s-a încercat un blocaj. Iată opinia actualei - și bătăioasei – primărițe: „În ciuda faptului că domnul Necula împreună cu clica dumnealui au încercat să oprească modernizarea celor 2 străzi: Fundătura Smeura Mică și Stoenari, până după alegeri când, crede dumnealui că se va întoarce pe fotoliul de primar, actuala conducere a primăriei Moșoaia (care a fost criticată de către domnul Necula și clica dumnealui că nu va reuși să facă nimic timp de o lună) a reușit să demareze lucrările pentru modernizarea celor două străzi”, a precizat Simona Bușcă, primar interimar.

 

 

„Să fie conștienți că sunt o luptătoare și lucrurile nu rămân la voia întâmplării!!! Vin în fața cetățenilor cu proiecte viabile și o să demonstrez tuturor că sunt primarul de care are nevoie localitatea noastră!”, a mai adăugat aceasta.
Actualul primar interimar, Simona Bușcă, are de gând să acceseze fonduri europene pentru extinderea proiectului de canalizare dar și pentru înlocuirea conductei de apă potabilă în Lăzărești, Moșoaia, Ciocănăi, Bătrâni și Lunga Lăzărești. De asemenea, urmărește extinderea rețelei de gaze naturale, continuarea acțiunilor de asfaltare a drumurilor comunale, finalizarea lucrărilor la Școala Moșoaia dar și reabilitarea și modernizarea Școlii din Hințești, dar și a Căminului Cultural Smeura. Printre planurile de viitor se mai numără și rezolvarea situației transportului public în întreaga localitate.
De altfel, a și început demersurile în acest sens, deocaamdată numai pentru elevi: ”Referitor la convenția care trebuia încheiată între S.C. PUBLITRANS 200 S.A PITESTI și UAT MOȘOAIA trebuie să precizez faptul că această convenție a venit la primărie în perioada în care domnul Necula era primar.
Am discutat joia trecută cu reprezentanții PUBLITRANS, am reușit să semnez convenția, drept urmare, elevii din învățământul preuniversitar domiciliați pe raza Comunei Moșoaia și care sunt școlarizați la unitățile de învățământ de pe raza Municipiului Pitești au asigurat transportul urban gratuit cu mijloacele de transport în comun cu autobuze ce aparțin PUBLITRANS”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea