Dumitru Grecu, candidat PRO România la președinția Consiliului Județean Argeș: „E timpul ca județul nostru să scape de sub jugul «politicienilor de rasă»”

# Cum s-a decis un om de afaceri, care n-a făcut politică niciodată, să candideze pentru funcția de președinte

PRO România mizează pe Dumitru Grecu în lupta pentru președinția Consiliului Județean Argeș. Om de afaceri de succes și bine cunoscut în mediul de business, Dumitru Grecu promovează de peste 25 de ani întreaga zonă turistică a județului.

 

Întrebat de ce a ales să candideze pentru această funcție, Dumitru Grecu ne-a răspuns că a luat această decizie “din dorința de a valorifica potențialul imens al județului nostru, în scopul îmbunătățirii semnificative a vieții concetățenilor noștri și de a schimba fața și economia județului astfel încât acesta să devină un model de dezvoltare social-economică și culturală la nivel național.”
Într-un context de dezvoltare de lungă durată a Județului Argeș, Dumitru Grecu spune că “văzând câtă indiferență există din partea clasei politice actuale, am apelat la ultimul resort disponibil, și anume de a candida la o poziție în administrație, care ne-ar putea permite să transformăm Argeșul într-una dintre cele mai dezvoltate regiuni din România.”
L-am rugat să ne vorbească puțin despre activitatea pe care o întreprinde, ca să îl putem cunoaște mai bine. “Sunt un om care nu s-a afirmat printr-o carieră politică, un om care a încercat să schimbe mediul în care trăiește potrivit proverbului românesc conform căruia “omul sfințește locul”. În ultimii 30 de ani, mi-am desfășurat activitatea în mediul privat, fără nici un fel de afaceri cu bani publici și fără nici un contract cu statul.”
“Argeșenii vor înțelege căt de prosper va fi județul nostru atunci când va fi condus de un om capabil și corect, cu principii de viață solide, cu experiență managerială și de conducere și cu rezultate care să le confirme. E timpul ca județul nostru să scape de sub jugul “politicienilor de rasă” și de sub influența partidelor politice care au condus România și județul în ultimii 30 de ani și să aleagă un conducător cu care să se identifice.”, afirmă Dumitru Grecu.
Am fost curioși să aflăm și care sunt principalele proiecte pe care își dorește să le implementeze în calitate de președinte al Consiliului Județean Argeș și ni s-a spus că ”pentru aceasta, am gândit alături de colegii din partidul Pro România, un program prin care să aducem pilonii de bază ai comunității noastre ca educația, economia, justiția, infrastructura sau sănătatea, la standardele de profesionalism, dezvoltare și exigență impuse de secolul 21. Candidatura la o funcție de conducere în administrație, reprezintă singurul instrument democratic disponibil pe care îl putem folosi pentru a face diferența.”
Dumitru Grecu spune că îți dorește să construiască o comunitate nouă, orientată către viitor și că a venit ”momentul în care decizia cetățenilor este mai importantă ca oricând. E timpul să înțelegem că în viață avem nu numai datoria morală de a face prezentul mai bun si sigur, ci și de a asigura viitorul copiilor si nepoților noștri. Puterea mulțimii este deseori subestimată de clasa politică, iar noi doar împreună putem să creăm o comunitate modernă, capabilă să susțină o viață mai bună pentru toti membrii ei.”

Comandat de Partidul PRO ROMÂNIA, Filiala ARGEȘ, cod unic de identificare mandatar financiar: 21200010, publicat de SC Atitudine Media Grup SRL

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea