Golăneli de campanie electorală la Bradu desprinse din Star Trek. Echipa actualului primar a fost chemată la poliție pentru... acțiuni viitoare!

Fostul și viitorul primar, Dan Stroe, are parte, ca de obieci, de șicane din partea unui anume contracandidat. Mai exact, câțiva membri ai grupului său, membri  care s-au deplasat în teren cu materiale de campanie, au fost chemați la poliție, în urma unei sesizări. Culmea, sesizarea nu se referea la ceva ce aceștia făcuseră, ci la ceea ce aveau de gând să facă, ceea ce este de noaptea minții. Din informațiile polițiștilor, cei câțiva tineri aveau de gând să distribuie – în viitor - materiale defăimătoare la adresa contracandidatului actualului primar.

Așa ceva s-a mai auzit numai în America, și numai într-un film cu Tom Cruise, în care criminalii erau prinși și pedepsiți înainte de a comite crima. Iată că, la Bradu, civilizația a ajuns la un nivel asemănător...
Primarul nu a dorit să comenteze astfel de gesturi: ”Nu mă cobor la un asemenea nivel. Disperarea unora nu cunoaște margini, de aceea se îndreaptă către gesturi extreme. Brădenii sunt cei care vor judeca, duminică, în cabina de vot” – ne-a mai spus Dan Stroe.
Așa este. Locuitorii comunei sunt cei mai în măsură să judece și să aleagă. Dacă au văzut o direcție bună în ultimii patru ani, vot vota în consecință. Pentru scandal și piedici...

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea