Consiliul Judeţean Argeş, plantaţia personală a Simonei Bucura Oprescu

# 1001… greşeli ale Simonei Bucura Oprescu. Episodul al 2-lea. Acest articol se  va baza doar pe declaraţiile pe care doamna vicepreşedinte Simona Bucura le-a făcut la o emisiune TV. Nu pot decât să iau declaraţiile şi să vi le enumăr şi dumneavoastră, pentru a vedea ce înseamnă un politician tânăr, dar care are deja 16 ani de politică, şi cum reuşeşte acest politician să nu „mintă poporul cu televizorul”. Mai mult, vă voi arăta cum reuşeşte doamna vicepreşedinte să transforme Consiliul Judeţean în plantaţie de puieţi politici, în timpul audienţelor domniei sale.
Nu mă dezmint nici de ceea ce am spus în numărul trecut şi anume că doamna vicepreşedinte Simona Bucura Oprescu minte cu neruşinare şi, chiar cu riscul de a mă repeta la nesfârşit, voi spune acest lucru până ce doamna în cauză va considera că este normal să iasă public şi să spună că a minţit. Deşi au fost insistenţe nenumărate de a înceta acest serial, nu mă voi opri şi nu îi permit doamnei vicepreşedinte să arunce cu noroi doar pentru a ieşi dânsa cu faţa curată.

Simona Bucura: „Dragii mei, intraţi toţi în politică”

Simona Bucura Oprescu a ţinut un lung discurs despre femeia în politică şi cât de deştepte sunt femeile. Chiar dacă i-a fost greu să răzbată într-o lume a bărbaţilor, dânsa a reuşit şi, la momentul actual, este cel mai tânăr vicepreşedinte de Consiliu Judeţean şi una din cele trei femei din ţară care deţin o funcţie la un asemenea nivel. Apoi a trecut de la „femeia în politică” la invitaţia de a intra toată lumea în politică, tineri, femei, bătâni, pe toţi vrea să îi cunoască şi să îi consilieze pentru ca aceştia să aleagă calea stângă, pardon, dreaptă, pardon nu e bine nici aşa, să facă alegerea corectă, na` că acu mi-a reuşit.
„Din păcate cu toţii, chiar dacă facem sau nu politică, suntem dezamăgiţi de ce se întâmplă în momentul acesta. Eu am trecut de această fază şi sunt deja revoltată. Dragii mei, vreau să vă cunosc pe toţi, dar rugămintea mea la dumneavoastră este să intraţi în politică, indiferent de partidul în care intraţi şi să le spuneţi celor care conduc partidul ce greşesc, sau, de ce nu, chiar să le luaţi locul. Singurul mod în care putem  taxa greşelile pe care puterea le face, pe care un partid politic care este la putere le face, este votul.  Mergeţi la vot, pentru că alţii vor vota în locul dumneavoastră. Încercaţi să faceţi o alegere corectă, în aşa fel încât să nu mai ajungem în situaţia în care suntem acum. Haideţi să ne unim, haideţi să creem o mişcare de rezistenţă şi să mergem cu toţii la vot. Nu trebuie să ne învăţăm cu greul şi cu situaţia în care suntem acum, în care ne-am pierdut libertatea, democraţia, în care fiecare dintre dumneavoastră vedeţi că trăim din ce în ce mai greu. Intraţi cu toţii în politică!” Aşa a decurs discursul neîntrerupt al doamnei vice.

Consiliul Judeţean, plantaţia de puieţi politici a Simonei Bucura

„Mi-ar plăcea, dacă cineva are întrebări, dacă cineva e nelămurit, puteţi să mergeţi la sediul PSD şi să întrebaţi de mine, primesc pe toată lumea, la Consiliu Judeţean, am de altfel audienţe, miercurea de la 10 la 11 şi poate în felul acesta pot să contribui pentru a aduce şi alţi oameni în politică, pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă”, spune doamna vice.
Înţelege cineva din ce a spus dânsa că va face altceva decât să orienteze totul spre stânga şi că îi va scăpa vreunul să facă alegerea spre Mircea Andrei? Eu sincer nu cred că va putea să îi orienteze altfel decât la stânga. Orientările politice pe care le face doamna vice nici nu mă interesează, dar mă revoltă la culme faptul că aceasta îşi permite să transforme Consiliul Judeţean Argeş într-o plantaţie de puieţi politici. Cum îşi permite doamna vice ca, în timpul programului de audienţe de la CJ, să cheme oamenii la dânsa pentru a-i face să aleagă calea cea dreaptă în orientarea politică? Cine îi permite doamnei Simona Bucura Oprescu să facă racolări politice în timpul audienţelor de la Consiliul Judeţean? Ce este Consiliul Judeţean pentru doamna Bucura, plantaţia dânsei de la Mihăeşti?

Simona Bucura despre directorii de deconcentrate care au fost la Mihăeşti: „Incompatibilitate şi ilegalitate crasă! Să vă fie ruşine!”

Incompatibilitate şi ilegalitate crasă! Ce cuvinte mari foloseşte doamna Bucura! Păi la doamna vice nu e incompatibilă ora de audienţe cu racolarea de carne de tun pentru alegeri? Doamnei Bucura nu ar trebui să-i fie ruşine că este plătită să facă cu totul şi cu totul altceva decât să orienteze politic oamenii în timpul audienţelor pe care dânsa le are la CJ? Nu şi-a citit fişa postului, sau statutul, cum spunea dânsa despre directorii de deconcentrate? Aceştia erau în timpul liber şi aveau dreptul să facă ce vor cu ziua lor liberă. Dânsa, în timpul audienţelor, ar trebui să asculte măcar, că nu ştiu cât poate rezolva, dar măcar să asculte problemele cu care vin oamenii la CJ, nu să îi consilieze politic. Cum poate vorbi această doamnă despre ruşine,  incompatibilitate şi ilegalitate crasă?

Simona Bucura, tot către directorii de deconcentrate: „Credeţi că este corect ceea e faceţi?”

Nu este corect! Să le mai fie şi ruşine pe deasupra, spunem noi. Şi-au permis să vină la Mihăeşti în ziua lor liberă. Ruşine!!!! Dar la dumneavoastră este corect ce faceţi? Da, este corect, spunem tot noi. Păi ăştia de dreapta îşi permit să vină în satul dumneavostră natal şi al domnului preşedinte Nicolescu şi dumneavoastră nu aveţi voie la Consiliul Judeţean, acolo unde tot domnul Nicolescu este preşedinte, să faceţi ce vreţi? Păi cine îşi permite să spună ce aveţi şi ce nu aveţi dumneavoastră voie? Aveţi voie orice şi este corect să faceţi orice! Aveţi voie să consiliaţi politic oamenii în timpul audienţelor pe care le ţineţi ca vicepreşedinte CJ, aveţi voie să minţiţi pentru a ieşi dumneavostră bine, aveţi voie orice. Şi dacă nu aveţi voie, vezi datul buzna în emisiune TV în direct, dumneavoastră oricum aveţi voie. Nu ştiu cine şi cum stă cu : „Să vă fie ruşine”, că mie nu-mi este ruşine. Dumneavoastră, doamna Bucura, vă este ruşine?

Doamna vicepreşedinte CJ: „Nu ne mai putem permite să miţim poporul cu televizorul”.

Asta mi-a plăcut rău de tot: nu ne mai putem permite să minţim poporul cu televizorul. A spus-o doamna vice din suflet şi cu toată convingerea. Păi să vă pun la liniuţă doar câteva minciuni ale doamnei vice:
- la Mihăeşti nu a fost niciun scandal (înregistrările demonstrează contrariul)
- ziariştii care au fost invitaţi la Edi Vasile în emisiune au fost plătiţi (asta e minciuna care mi-a dat foc şi din cauza căreia a pornit acest serial, care promit că nu se va termina curând)
-  „Nu am ameninţat ziariştii în emisiune”, spune tot doamna vice. Păi: „Aveţi grijă că indiferent de rezultatele alegerilor, tot cu noi rămâneţi în Argeş”, ce înseamnă? Mă scuzaţi, sunt eu tare răutăcioasă, asta era o invitaţie la prietenie veşnică, dar eu, ca o ranchiunoasă ce sunt, am văzut-o ca pe o ameninţare.
- „Nu vreau să imit, vreau să fiu eu însămi şi-mi propun să iau părţile bune de la cei mai în vârstă şi mai puţin metehnele. Eu fac politică cu onestitate şi cu sinceritate....”, spune Simona Bucura. Mai sus am arătat doar câteva din minciunile doamnei Bucura. Cu onestitatea şi cu sinceritatea stă bine doamna vice. Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea