Primarul de la Oradea: ”Soluţia pentru schimbare, dezvoltare și progres la Primăria Piteşti este Sorin Apostoliceanu”

Viziunea lui Sorin Apostoliceanu, candidatul PNL la Primăria Pitești, pentru dezvoltarea municipiului este o echipă de profesioniști care să facă administrație, nu politică.

„Este metoda aplicată la Oradea de Ilie Bolojan, care a reușit să transforme, in 10 ani, un oraș cu o populație asemănătoare cu cea a Piteștiului intr-o atracție turistică pentru cei din afară și într-un motiv de mândrie pentru cei din interior. Mall administrativ, faleza Crișului, Centrul Istoric sunt proiecte realizate printr-o combinație de investiții si viziune pe care o vom aplica începând cu 27 septembrie și la Pitești, pentru că #sepoate!” susține Sorin Apostoliceanu.
„Tinereţea şi dorinţa lui Sorin Apostoliceanu de a face lucruri bune pentru municipiul Piteşti sunt o garanţie a dezvoltării oraşului în anii următori. Soluţia pentru schimbare, soluţia pentru dezvoltare, soluţia pentru progres este reprezentată de Sorin Apostoliceanu pentru Primăria Piteşti”, spune Ilie Bolojan, primarul care a făcut din Oradea un exemplu de top la nivel naţional privind proiectele de succes şi administraţia publică.

Departamentul de Comunicare al PNL Pitești

(Comandat de Partidul Naţional Liberal, Filiala Argeş, CUI mandatar financiar coordonator: 21200012, publicat de SC Atitudine Media Grup SRL)

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea