Ionuț Moșteanu: „Alegătorii de dreapta mi-au spus că îmi vor da votul”

Vineri, 25 septembrie, în ultima zi de campanie electorală, USR PLUS a organizat o conferință de presă, pe platoul din fața sediului Filarmonicii Pitești. Printre participanți s-au aflat candidatul USR PLUS la primăria Pitești - Ionuț Moșteanu și candidații la Consiliul Local Pitești.

„Suntem, astăzi, în ultima zi a campaniei electorale alături de colegii mei, eroii mei, alături de care, zi de zi, de mai bine de două luni sunt în stradă, vorbind cu cetățenii... În campanie am stat 5-6 ore pe zi alături de dvs și v-am spus cine suntem și ce vrem să facem.

Suntem în fața unei alegeri importante, cea mai importantă pentru orașul nostru. Duminică vom alege cum vor arăta următorii patru ani. Vom alege dacă vom merge tot cu PSD-ul, ca până acum, sau dacă alegem USR PLUS și punem din nou orașul pe o nouă direcție de dezvoltare”, a precizat Ionuț Moșteanu.

„Cetățenii mi-au spus că nu vor vota un pesedist, indiferent că este de la PNl sau PSD. Alegătorii de dreapta mi-au spus că îmi vor da votul că au văzut în mine și au înțeles că sunt un om fundamental de dreapta, până în măduva oaselor”, a mai adăugat Moșteanu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea