Ion Mînzînă: „Am votat pentru viitorul copiilor noștri, am votat pentru pensionarii României”

Ion Mînzînă, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Argeș, a votat încă de la primele ore ale dimineții la secția de votare nr. 47 de la Școala Gimnazială “Nicolae Simonide” din Pitești.

„Am votat pentru viitorul copiilor noștri, am votat pentru pensionarii României, pentru categoriile defavorizate, pentru tot ceea ce înseamnă social-democrație în această țară”, a precizat Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș.

Acesta a fost însoțit de Cristian Gentea, candidatul partidului pentru Primăria Pitești, de către deputatul Simona Bucura Oprescu, secretarul executiv al PSD Argeș, de parlamentari și de candidații pentru CJ, respectiv Consiliul Local Pitești.

 

Simona Bucura-Oprescu: „Am votat astăzi cu încredere în viitor, cu încredere că și datorită votului meu vom da Piteștiului un primar care este om de cuvânt și va fi primar de cuvânt. Am votat cu încredere că vom avea un președinte de CJ capabil să unească energiile argeșenilor în folosul comunității argeșene, capabil să impună respect la București, capabil să aducă mari investiții în județul Argeș, capabil să dezvolte județul Argeș astfel încât să ducem împreună Argeșul pe primul loc”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea