Cristian Gentea - noul primar al Piteștiului!

În Piteşti a început numărătoarea voturilor în secţiile de votare. După o campanie aprinsă, reprezentantul PSD ar fi câștigat Primăria Pitești. Cristian Gentea este noul primar al Cetății. Procentul cu care a obținut această victorie va fi stabilit abia în perioada următoare, după centralizarea tuturor voturilor dar și după rezolvarea contestațiilor.
„Asta am promis, asta voi încerca să fac în fiecare zi a mandatului meu. Nu sunt un visător, nu sunt un om al discursului în defavoarea adevărului. Voi fi un OM  de cuvânt, un PRIMAR de cuvânt. Vă multumesc că ați avut încredere că acest lucru se va întampla.
În această noapte, am câștigat DOAR șansa de a o demonstra. Peste patru ani, îmi doresc să nu mai existe vot politic, ci vot administrativ. Să fiu genul de primar pe care piteștenii îl vor mai departe lângă ei și pentru ei, indiferent de conjuctură și "tranduri" politice.  Prioritatea mea e să nu dezamăgesc, ci să surpind plăcut.  
Avem mult de muncit, mult de construit, mult de inovat. Știu că am câștigat fiind cel mai credibil dintre candidați, dar nu îmi fac iluzia că Piteștiul este comunitatea unită, care simte la fel și trăiește la fel, pe care mi-aș dori-o. Vă promit, însă, că voi face tot ce stă în puterile mele și ale echipei mele, să fie așa mai departe!  Mulțumesc acestei echipe, mă încred în ea și în Pitești!”, a precizat Cristian Gentea, pe Facebook.
Peste 525.000 de argeșeni, cu drept de vot, au fost aşteptaţi la urne duminică, 27 septembrie, pentru a-şi alege primarii, consilierii locali şi judeţeni şi preşedintele Consiliului Județean. Dintre aceștia, prezenți la urne au fost aproape jumătate dintre ei, mai exact 262.063. Prezență la urne, în județ, a fost de 49,84 %.La Pitești au votat 48.906 de persoane, prezența la urne fiind de 33,89 %.



Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea