PSD - triumfător în Argeș

Alegerile locale din 27 septembrie au fost câștigate în Argeș de către PSD. În urma alegerilor de duminică, PSD Argeș a obținut peste 70 de mandate de primar, dintre care șase în orașe și municipii, și a obținut aproape 45% din voturile pentru Consiliul Județean. Dintre orașe sau municipii, doar Cămpulungul a fost pierdut, fiind câștogat de Elena Lasconi, candidatul USR PLUS.

 

PSD a câștigat și alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, respectiv pe cele pentru primăria municipiului reședință de județ.

"Este una dintre cele mai frumoase victorii pe care PSD Argeș a obținut-o și pentru acest lucru le mulțumim mult cetățenilor care au avut încredere în noi. Această victorie nu ar fi fost posibilă fără rezultatele de la municipiul Pitești unde am avut cea mai frumoasă campanie. La Pitești s-a înregistrat cea mai mare creștere a unui candidat în sondaje din întreaga Românie, iar domnul Gentea și echipa sa au făcut o campanie decentă, de la om la om, care iată că a dat roade", a declarat deputatul Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș și coordonator al campaniei electorale pentru alegerile locale.

"Am câștigat Primăria Pitești prezentând cetățenilor o echipă de profesioniști și un program pentru dezvoltarea municipiului bazat pe proiecte concrete. Sper să conlucrăm cu reprezentanții celorlalte partide în Consiliul Local pentru binele Piteștiului, iar eu sunt deschis pentru orice discuție în acest sens", a spus Cristian Gentea, primarul ales al municipiului Pitești. "Mulțumim în primul rând cetățenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o. Este o o victorie meritată, pentru că am prezentat un program complex care are la bază ideea de dezvoltare a județului, un program construit de către specialiști. Victoria este rodul muncii unei echipe. Scopul nostru trebuie să fie acum acela de a răspunde nevoilor cetățenilor acestui județ minunat, iar în acest sens voi fi deschis dialogului cu celelalte partide. Țin să îi mulțumesc mult doamnei Simona Bucura Oprescu pentru modul în care a condus această campanie electorală încununată de succes", a conchis Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și președintele ales al Consiliului Județean Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea