Scandal în PNL Argeș: „Demisia, domnule Adrian Miuțescu!”

 

Liberalii argeșeni cer demisia președintelui Adrian Miuțescu, ca urmare a rezultatelor dezamăgitoare de la alegerile din 27 septembrie. O parte dintre aceștia susțin că rezultatele obținute acum sunt mai slabe ca cele obținute în urmă cu 4 ani.

 

„Am încheiat alegerile locale în jud.Argeș, cu toții cunoaștem deja câștigătorii. PSD Argeș a câștigat aproape tot ce se putea câștiga. Din păcate un rezultat cât se poate de lămuritor! Chiar si USR-PLUS și-a arătat măsura - rezultatul din municipiul Câmpulung, dar și din Pitești, vorbește mult despre ce poate USR-PLUS în Argeș.

 

Din nefericire,  PNL Argeș este mai jos decât acum 4 ani. Avem mai puțini primari, nu avem niciun primar în mediul urban. Am avut potențial politic, s-a simțit că Partidul National Liberal este, la modul general, apreciat. Au fost în Arges în această campanie electorală foarte mulți lideri naționali, premierul, miniștrii, europarlamentari de renume.Este evident însă că PNL Argeș nu promovează oamenii  pe care electoratul îi așteaptă din partea PNL!

Sunt membru al Partidului Național Liberal din 1998. Cunoasteți deja că am fost ales Președinte al PNL Pitești de trei ori, iar mie mi s-au imputat rezultatele desi nu am fost lăsat, nici eu, nici conducerea liber aleasă, să conduc PNL Pitesti în niciun scrutin electoral local, fiind numite conduceri interimare. Noi, liberalii argeșeni nu suntem astăzi în situația de a căuta vinovați pentru situația PNL Arges. Îi cunoșteam deja, si ei stiu că responsabilitatea le aparține.

Mai sunt doua luni până la alegerile parlamentare. Conducerea Partidului Național Liberal este datoare să ne acorde o șansă! Ne trebuie, în mod clar, o conducere interimară – o conducere obiectivă și competentă!  Avem nevoie la Argeș de o personalitate liberală de talie naționala care să reunească filiala, care să se ridice deasupra mizelor personale ale unor lideri mărunți. Și da, mai este nevoie de ceva! Conducerii PNL Argeș ii trebuie onoare! Demisionați, domnule Adrian Miuțescu!”, susține Radu Perianu, fostul președinte al PNL Pitești, membru PNL Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea