Întâlnire decisivă între liderii USR PLUS și PNL pentru formarea unei majorități în Consiliul Local Pitești

 

# Ionuț Moșteanu, despre conducerea PNL Argeș: „Au văzut cât de mult au pierdut susținând un pesedist și cred că au învățat ceva din asta”

 

Alianța USR PLUS a făcut o figură frumoasă și în Argeș la alegerile din 27 septembrie. Au câștigat fotoliul de primar în municipiul Câmpulung și au obținut în județ un număr de 62 de consilieri locali. Deputatul Ionuț Moșteanu a terminat, onorabil, pe locul trei alegerile pentru Primăria Pitești, cu 11.155 de voturi. De asemenea, USR PLUS a obținut 6 consilieri la Pitești. Acum, obiectivul conducerii USR PLUS este formarea unei alianțe cu PNL pentru Consiliul Local Pitești, cele două partide putând forma majoritatea.

 

„Le mulțumesc argeșenilor și piteștenilor care și-au pus speranțele în noi. Nu vă vom dezamăgi. Rămânem consecvenți principiilor noastre. Urmează discuții pentru negocierea unei majorități, noi avem 6 consilieri, PNL are 7. Vom face o majoritate de dreapta în Primărie”, a precizat Ionuț Moșteanu, vicepreședintele USR Argeș.

Întâlnirea decisivă cu PNL-ul va avea loc joi, 1 octombrie. De altfel, propunerea Alianței USR PLUS pentru Primăria Pitești este Mihai Mihăilescu, președintele USR Pitești.

„Propunerea noastră de viceprimar este Mihai Mihăilescu. Ne vom întâlni mâine cu PNL, vom discuta despre crearea acestei majorități și despre propunerea lor de viceprimar. Rămânem consecvenți lucrurilor spuse până acum. Colegii mei nu vor vota niciodată un om cu care n-avem valori comune. Vom susține o propunere de viceprimar de dreapta, liberal. Din punctul meu de vedere, Mihai Coteț ar fi cel mai potrivit. Mâine va fi o întâlnire cu PNL, sper să înțeleagă că e timpul unei schimbări profunde în politică, e timpul unor oameni noi în politică, indiferent de partid”, a mai precizat deputatul Moșteanu.

USR PLUS nu îl va susține pe Apostoliceanu ca viceprimar, din partea PNL. „Opțiunea noastră e altă propunere, un liberal. Sper să înțeleagă că e timpul. Sper că PNL-ul are înțelepciune. Au văzut cât de mult au pierdut susținând un pesedist și cred că au învățat ceva din asta”, a concluzionat Moșteanu

„Toate proiectele în interesul cetățeanului vor fi votate de consilierii USR-PLUS. Vom veni și noi cu proiecte. Sperăm că vom avea majoritate cu PNL. Avem proiectele noastre și le vom putea implementa în Primăria Pitești. Va trebui să facem transparentizarea tuturor cheltuielilor din Primărie, apoi vom face un audit inten în Primărie și poate fi făcut printr-o hotărâre a CL. Tot în puterea CL stau și societățile din subordinea Primăriei”, a precizat și Mihai Mihăilescu, președinte USR Pitești.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea