Începe o nouă ediție a „Sărbătorii Recoltei pe Valea Argeșelului” la Mioveni!

Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti este marcată anual pe 10 octombrie. Cu această ocazie, Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni organizează în perioada 1 - 4 octombrie 2020, Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului - Târgul Meșterilor Populari.
La manifestare sunt invitați să participe producători agricoli, apicultori și meșteri populari din județ și nu numai, pentru a comercializa fructe, legume, produse din carne și lapte, produse apicole, băuturi tradiționale, precum și obiecte din creația proprie.  De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi organizate spectacole de muzică folclorică, iar organizatorii au pregătit și alte surprize pentru cei care vor fi prezenți la aceste manifestări.
Locul desfășurării evenimentului este Centrul Civic al orașului, iar mai multe detalii și informații puteți obține la sediul Centrului Cultural Mioveni, str. Aleea Înv. Alexandru Popescu, nr. 5 sau la telefon: 0348.445.856.
Evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor împotriva răspăndirii infecției cu noul virus SARS-COV-2.
Programul manifestărilor:
Joi, 1 octombrie 2020 - Centrul Civic
Ora 10.00 - Amplasare producători locali
Ora 17.00 - Deschidere eveniment – alocuțiuni
Ora 17.10 - Concurs organizat cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, ”Recolta de toamnă”. Vor fi premiate „Cea mai bună zacuscă”, „Cele mai bune murături”, „Cea mai bună dulceață”.
Participă doamnele din cadrul Asociației de Pensionari ”Viață lungă” Mioveni.
Ora 18.00 - Moment artistic susținut de către Ansamblul Folcloric DORULEȚUL al Centrului Cultural Mioveni, coordonat de către Constantin Drăgan.
Soliști: Flori și Costel Caftaliu, Mariana Stan, Lămăița Văduva
Vineri, 2 octombrie - duminică, 4 octombrie 2020 – Centrul Civic
Orele 10.00 - 18.00 - Standuri cu vânzare de produse tradiționale românești
Orele 12.00 - 18.00 - DJ.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea