Au început înscrierile la concursul Festivalului Național de Muzică Folk TRIVALE FEST

Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești organizează pe data de 24 octombrie, cea de-a VI-a ediție a Festivalului Național de Muzică Folk TRIVALE FEST.
Evenimentul va cuprinde un concurs de interpretare și recitaluri extraordinare, susținute de consacrați ai genului.
Concursul se desfășoară pe două categorii de vârstă: 10 – 18 ani și 18 – 45 de ani. Concurenții se pot prezenta individual sau în grupuri formate din maximum 5 persoane și vor susține câte două piese muzicale astfel: Concurenții care fac parte din prima secțiune, cu vârsta cuprinsă între 10 - 18 ani vor prezenta două piese din repertoriul soliștilor consacrați sau din compoziții proprii; concurenții care fac parte din a doua secțiune, cu vârsta cuprinsă între 18 – 45 ani vor prezenta  două piese din compoziții proprii.
Regulamentul și fișa de înscriere sunt postate pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești și pe site-ul oficial al instituției (www.centrul-cultural-pitesti.ro). Cei interesați pot depune fișa de înscriere (care poate fi descărcată de pe site-ul oficial și de pe pagina oficială de Facebook ale instituției) la adresa de e-mail a Centrului Cultural Pitești ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ) până pe data de 22 octombrie.
Preselecția va avea loc sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 10.00, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Pitești, iar concursul și recitalurile extraordinare ale Festivalului Național de Muzică Folk TRIVALE FEST se vor desfășura sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 18.00, la Centrul Multifuncțional Pitești, în sala de concerte a Filarmonicii Pitești.
Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 12 octombrie, la casieria Filarmonicii Pitești. Costul unui bilet este 20 de lei.
Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon al Centrului Cultural Pitești: 0248-219976.
Centrul Cultural Pitești pregătește pentru perioada 28 – 30 septembrie, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite exclusiv online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro).

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea