Camelia Pârvu, Magda Papaianopol și Diana Năstase - cele trei judecătoare ce vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție Județean

Joi, 24 septembrie, ora 13, în Sala de ședințe nr. 3 a Tribunalului Argeș are loc desemnarea, prin tragere la sorți, a celor trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție Județean pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Mare agitație,  mulți  curioși să afle cine se va afla de această dată printre preferații zeiței Fortuna. Mai ales că, de vreo câteva alegeri încoace, se regăsesc cam aceleași nume în componența comisiei, iar banii câștigați nu sunt deloc puțini.
La tragerea la sorți au fost înscriși 15 judecători, dintre care câțiva au participat chiar în sală, la extragerea bilețelelor norocoase. A fost citită lista candidaților și bilețelele cu numele acestora au fost arătate către sală (în sală erau și câțiva jurnaliști curioși) după care hârtiile au fost împăturite și puse într-un bol transparent. Au fost extrase trei nume de judecători, urmând ca între aceștia să se hotărască cine va fi președinte și vicepreședinți.  Cei trei câștigători sunt: Camelia Pârvu, Magda Papaianopol și Diana Năstase.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea