O mașină de poliție a luat foc, în urma unui accident petrecut la Câmpulung

O mașină de poliție, aflată în patrulare pe raza municipiului Câmpulung, a lovit, la o intersecție, o mașină condusă de o tânără de 18 ani. Din primele informații, tânăra nu a acordat prioritate de trecere autospecialei care circula regulamentar, pe drum cu prioritate.

Accidentul s-a petrecut miercuri seara, în Câmpulung. În urma impactului, autospeciala poliției a luat foc, iar membrii echipajului mixt (2 polițiști și un jandarm) au fost răniți ușor. Aceștia au fost salvați la timp din mașină de un elev al Școlii de Poliție Vasile Lascăr de la Câmpina care se afla în trecere. Mașina poliției a fost distrusă de flăcări

"În această seară, (miercuri seara n.r) în jurul orei 22.30, o autospecială de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț,  care se afla in serviciu de patrulare, la intersecția străzii Lt.col. N.Pop cu strada Ion Ticălosu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 18 ani, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei care circula regulamentar, pe drum cu prioritate.

În urma impactului,  autospeciala a luat foc, iar cei doi polițiști și jandarmul din componența echipajului au rămas în interior. Salvarea acestora a venit de la a un elev al Școlii de Poliție Vasile Lascăr de la Câmpina care se afla în trecere și care, împreună cu un participant la trafic, a reușit sa îi extragă din mașină.

Ulterior, atât cei doi polițiști, jandarmul, precum și cei trei ocupanți ai autoturismului implicat în accident (tânără de 18 ani și doi băieți de 15, respectiv 16 ani) au fost transportați la spital, pentru efectuarea de investigații medicale suplimentare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", informează IPJ Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea