Un nou antrenor la FC Argeș! Numirea este criticată de suporteri

Clubul FC Argeș a anunțat încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu antrenorul Ionuț Badea. Începând de luni, 5 octombrie, de pregătirea echipei se ocupă Ionuț Codruț Moșteanu care a făcut parte din staff-ul fostului antrenor și care cunoaște foarte bine lotul de jucători.

Noul antrenor principal al alb-violeților va fi ajutat de secundul Dragoș Radu și antrenorul cu portarii, Viorel Dumitrescu. Moșteanu a fost secundul lui Sorin Cârțu la Pandurii, secund la CFR Cluj (a colaborat aici şi cu Jorge Costa, şi cu Ioan Andone), Poli Iaşi (2013), interimar și apoi principal la FC Vaslui. Ionuț Badea a preluat FC Argeș pe 8 octombrie 2019, reușind promovarea în Liga I după o absență de 11 ani.

Din păcate, rezultatele înregistrate de echipă în cele șase etape jucate din Casa Liga 1 nu au fost pe măsura așteptărilor suporterilor și conducerii clubului.

 

Totuși, numirea lui Moșteanu ca antrenor principal la FC Argeș nu a fost văzută cu ochi buni de suporterii alb-violeți. Zeci de comentarii negative au fost postate pe Facebook, după anunțarea noului antrenor.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea