Emanuel Soare, din nou prefect apolitic, după o campanie electorală pentru PNL plină de acuze și jigniri

Prefectul apolitic - vechiul și totodată noul - Emanuel Soare este mânjit de politică până la gât. Mai mult, a aruncat cu vorbe grele (până mai ieri)  împotriva candidaților partidelor rivale. Iar azi, ca prefect, trebuie să lucreze frumos și elegant cu cei pe care tocmai i-a jignit.  Iată doar câteva exemple culese – de unde credeți?! - de pe pagina foarte politică a noului prefect apolitic Soare.

Emanuel Soare: ”Administrația PSD a lăsat comuna Hârsești în ruină și mizerie”

„Echipa mea pentru Consiliul Județean a descoperit lucruri revoltătoare în comuna Hârsești. Primarul PSD al comunei, Ionel Moloiu, a reușit în timpul mandatelor sale să distrugă tot ceea ce se făcuse bine înaintea sa… În aceste condiții, o administrație liberală este singura soluție pentru scoaterea din mizerie a comunei Hârsești și oferirea unor servicii publice demne de secolul al XXI-lea. PNL îl propune pentru Primăria Hârsești pe domnul Adrian Lupu…”, preciza SOare pe 23 septembrie.

Nota redacției: La Hârsești a câștigat, din nou, primarul PSD Ionel Moloiu, cu un procent de  85,89%, iar în Consiliul Local sunt, acum 9 consilieri PSD dintr-un total de 11.

”Sudul județului strigă după ajutor!

„Am fost azi, împreună cu echipa mea pentru Consiliul Județean și cu deputatul Dan Bica, în sudul județului, în comunele Săpata, Lunca Corbului și Stolnici.
Consiliul Județean nu s-a îngrijit de starea drumurilor județene, iar cele comunale rareori sunt asfaltate. Canalizarea este pentru mulți cetățeni din aceste comune doar un vis frumos, iar alimentarea cu gaze, care i-ar putea ajuta să treacă peste iarnă mai ieftin, lipsește aproape complet.  PNL îl propune pe Valentin Comărniceanu pentru Primăria Săpata, pe doamna Doina Din pentru Primăria Lunca Corbului și pe Marius Galeteanu la Primăria Stolnici. Cu sprijinul Consiliului Județean, cetățenii din sudul județului pot trăi în condiții civilizate, cu utilități și drumuri asfaltate.Se poate și în Argeș!”, preciza Soare, pe 22 septembrie.

Nota redacției: La Lunca Corbului a câștigat fostul primar Gheorghe Drăgan cu 72,9%,  la Stolnici a câștigat fostul primar, Sevastian Roșu Pupăză cu 68,79%, iar la Săpata a câștigat fostul primar, Laurențiu Ion Micu cu 76,90%

”Consiliul Județean le-a oferit argeșenilor cratere în loc de drumuri”

„Consiliul Județean își bate joc de locuitorii județului, prin drumurile impracticabile din anumite zone. DJ703A este un bun exemplu, fiind coșmarul locuitorilor din satul Mares, comuna Albota. Craterele din acest drum sunt dovada incompetenței conducerii PSD a CJ Arges și a Regiei Județene de Drumuri.
Am fost cu echipa mea pentru Consiliul Județean în Albota, unde PNL îl propune la Primărie pe Sorin Mihail Maresanu”, preciza Soare, pe 22 septembrie.

Nota redacției: La Albota a câștigat fostul primar PSD, Ion Dumitru, cu 76,14%

”Administrația din Bradu trebuie vindecată de hoție, prostie și viclenie

„Comuna Bradu a fost, de-a lungul anilor, prăduită, împărțită și vândută de către cei care ar fi trebuit să apere interesele cetățenilor. Din cauza vicleniei, prostiei și incompetenței administrației PSD, comuna Bradu nu face parte din zona metropolitana Pitești … iar parcul industrial al municipiului reședință de județ este doar o idee, terenul fiind indisponibil din cauza unui litigiu interminabil.
Împreună cu domnul Ion Adrian, candidatul PNL pentru Primărie, cu președintele PNL Arges, Adrian Miutescu și cu echipa mea pentru Consiliul Județean, am vorbit azi cu bradenii, din poarta in poartă.”, preciza Soare pe 21 septembrie.

Nota redacției: La Bradu, alegerile au fost câștigate de Dănuț Stroe, PSD, cu 66,07%, iar în Consiliul Local au intrat 10 consilieri PSD din totalul de 15.

Acuze la toate primăriile conduse de primari PSD

”Comuna Budeasa, deși se afla pe malurile Argeșului, are probleme cu alimentarea cu apă și nu are rețea de canalizare extinsă la toate gospodăriile.
Cu domnul Liviu Stan primar și cu echipa mea la Consiliul Județean, cetățenii comunei vor fi tratați în mod egal și vor beneficia de investiții de mult așteptate: asfaltari, racordare la canalizare și la rețeaua de gaze. E nevoie de administrație liberală și la Budeasa!”, preciza Soare, pe 21 septembrie.

Nota redacției: La Budeasa a câștigat fostul primar, Mihail Nicolae Rachieru, PSD, cu 83,57%.

”Orașul constructorilor de automobile are nevoie de o administrație moderna, orientată spre dezvoltare. Echipa PNL pentru Primărie, cu Argentina Culcus candidat pentru funcția de primar și echipa mea pentru Consiliul Județean Argeș sunt capabile să contribuie la dezvoltarea orașului Mioveni.”, preciza actualul prefect, pe 12 septembrie.

Nota redacției: La Mioveni a câștigat fostul primar PSD, Ion Georgescu, cu 71,65%.

Lista este lungă, foarte, foarte lungă. Și plină de jigniri și calificative, care de care mai colorate. Domnule Soare, după ce ați adoptat stilul președintelui Miuțescu, dur, acum, trebuie să vă întoarceți la înțelegere și mediul academic cu care v-ați cam lăudat și care, după cum se vede treaba, a fost uitat, în campanie, încuiat într-un sertar mai jos…

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea