Tango simfonic cu Analia Selis la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 8 octombrie  de la ora 19.00, la sediul de la Centrul Multifuncțional, un noul concert simfonic.  Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Tiberiu Dragoș Oprea, revine, ca solistă, Analia Selis. În program: Matos Rodríguez - La Cumparsita, Aníbal Troilo - Toda mi vida, Desencuentro, Romance de barrio și La última curda, Sebastían Piana - Paisaje, Gherase Dendrino - Ce faci astă seară, tu?,  Astor Piazzolla - Libertango și Milonga de la anunciación, Eladia Blázquez - El Corazón al sur, Ángel Villoldo - El Choclo, Pedro Laurenz - Milonga de misamores, Ionel Fernic - Nunuțo, Virgilio Expósito - Absurdo și Naranjo en Flor, Ion Vasilescu - Habar n-ai tu, Mariano Mores - El firulete, Sebastián Piana - Arrabalera.

Toate aranjamentele muzicale sunt realizate de Julián Caeiro.
La concertele din actuala stagiune (până la finele anului), nu se vor mai putea respecta locurile înscrise pe abonamente. Spectatorii se vor așeza în ordinea sosirii la concert pe locurile marcate, disponibile din sală.
De asemenea, trebuie respectate toate regulile pentru evitarea contaminării cu noul coronavirus, publicul așezându-se doar pe locurile marcate. Înainte de intrarea în sala de concert, oamenilor li se va măsura temperatura, iar accesul în sală este permis doar cu mască, pe durata concertului publicul având obligația să o poarte.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea