Membru PNL despre posibila candidatură a lui Emanuel Soare la parlamentare: „Dacă se suspendă iar, devine bufonul electoratului!”

De la începutul lunii octombrie, Emanuel Soare a revenit în funcția de prefect al județului Argeș. După ce a pierdut alegerile pentru președinția Consiliului Județean Argeș, Soare a preferat să se întoarcă la prefectură, devenind iar... apolitic. Rămâne de văzut pentru cât timp. În spațiul public argeșean umblă, deja, zvonul că acesta vrea să candideze și la parlamentare. De altfel, de când a intrat în politică, lui Soare nu i-a scăpat aproape nicio candidatură. A debutat, mai întâi, la alegerile europarlamentare din mai 2019, pe un loc neeligibil, iar pe 27 septembrie 2020 a candidat la CJ Argeș.

Nicio altă persoană din PNL Argeș nu a avut susținere cum a avut-o el, așa că până și unii membri liberali se așteaptă ca acesta să candideze și la parlamentare.
Cu o zi înainte de numirea în funcția de prefect a lui Emanuel Soare, unii membri PNL chiar ne precizau: „Dacă se întoarce la Prefectură și iar se suspendă ca să candideze, deja devine bufonul electoratului. Nu poți să faci sărituri din ăstea, din tramvai, la fiecare stație”.
Rămâne de văzut ce planuri are și Miuțescu!

 

Emanuel Soare: „De ce le-o fi teamă unora de prezența mea la prefectură?”

Iar revenirea lui Emanuel Soare în funcția de prefect nu a fost văzută cu ochi buni de toată lumea.  „De ce le-o fi teamă unora de prezența mea la prefectură? Nici nu am fost bine numit, că au și început o serie de website-uri obscure, precum și unele nume îndoielnice ale politicii argesene să jignească, să spună că eu am adus covid-ul și că, din acest moment, cazurile vor crește, că se vor da iar amenzi, că se carantinează etc. De unde atâta înverșunare și răutate? Ne vom mai face bine vreodată în Argeș? Avem vreo sansa sa ne însănătoșim la nivel de societate? Vom dobândi vreodată bun-simt, respect pentru ceilalți, responsabilitate pentru declarații, profesionalism în exercitarea meseriei?
Poate îmi explică și mie acești domni nervoși de ce au scăzut cazurile dacă au rămas în vigoare măsurile luate de mine, de ce alte județe explodează acum, iar noi nu, de ce m-a numit, din nou, dacă tocmai fusesem demis, ce este în neregulă cu verificarea respectării legii și sancționarea celor care o încalcă.  Le reamintesc ca nu mai suntem în campanie electorală și că trebuie să ne apucăm de treabă și să ne respectăm promisiunile făcute oamenilor. Nu credeți?”, se întreabă retoric Emanul Soare, pe Facebook.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea