Penelistul Miuțescu a înfrânt superb și se laudă cu asta!

Spiridon Voinescu.
Argeșul este, din nou, roșu. Liberalii, ațipiți pe laurii victoriei de la europarlamentare și-au pus speranțele, înainte de a se culca, în victoria lui Apostoliceanu. Pentru care i-au sacrificat, senini, pe Ana Stan, pe Mihai Coteț, pe Tibi Irimia. Au pierdut orașele cu scoruri rușinoase, au refuzat alianțe pentru că erau, ei, prea mari. Iar acum, după ce au înfrânt, se fălesc cu procentele mai bune împușcate prin consilii locale sau prin consiliul județean. Liberali vechi cer demisia lui Miuțescu, demisie pe care un șef de partid sănătos și-o scria singur, văzând procentele.

Lasă, dom` Miuțescu, te iartă tătuca, șefu Orban e preten bun și știe să și cânte, nu ca alți afoni.
Vin parlamentarele. Pentru cine nu își mai amintește, peneleul din Argeș stătea la fel de bine și acum patru ani când, simțind că nu vor lua mai mult de un senator și un deputat, copreședinții, Dănuț Bica și Iani Popa s-au auto-premiat cu cele două fotolii, lăsându-i la dracu pe ceilalți. Măcar Dănuț Bica încă este în partid, să povestească grozăviile, că de Iani Popa nu mai știe nimeni pe unde mai este. Sau este...
Purtătorul de vorbe al organizației se aruncă în declarații înălțătoare precum un puț cu apă: ”PNL a crescut foarte mult...”, apoi, desigur, se ceartă cu dușmanii, se știe, știe, știe ...  și arată că ”indivizi marginali” nu înțeleg cum e cu roșul în politică și că liberalii vor da un viceprimar la Pitești. Amară victorie, însă vedeți cu consilierii, să nu voteze tot un pesedist, domnu` Tofan, că iar sună Orban să vă certe.
Iată câteva din profețiile de campanie ale domnului Micuțescu: ”Domnu` Soare are în mediul urban peste 8 procente peste domnul Mînzînă, iar în mediul rural peste 2 procente... domnul Mînzînă se bazează pe faptul că pesedeul are 70 de primari. Nu este adevărat, că nu o să mai aibă 70, o să aibă doar vreo 40...” sau alta, de notat: ”... țineți minte ce vă spun, notați-vă: PNL în Pitești va câștiga alegerile la Primăria Pitești cu o diferență mare, clară, o diferență lămuritoare pentru toată lumea!”...
Domnule Miuțescu, veți fi, cumva, primul pe listă la parlamentare? Că, în rest, vorba celebrului actor: un fleac, m-au ciuruit!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea