Update - Percheziții la Câmpulung pentru destructurarea unor grupări de trafic de droguri

 

 

UPDATE: În urma celor 13 percheziții din această dimineață au fost indisponibilizate droguri, arme și bani. Astfel, au fost ridicate pentru cercetări: 30 de grame de substanță vegetală, susceptibilă a fi cannabis, 2 comprimate de ecstasy, semințe de cannabis, un pistol cu gaz și cartușele aferente, deținute ilegal, mai multe arme albe, precum și aproximativ 400 de euro, 23.000 de lei, ustensile și cântare folosite la porționarea și prepararea drogurilor, mai multe telefoane mobile și cartele telefonice.

Nouă persoane au fost audiate de procurori

Acțiunea a vizat locuințele a 10 persoane din municipiul Câmpulung, bănuite de constituirea unor grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc. Nouă persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 57 de ani, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, pentru audieri.

TEXTUL INIȚIAL: Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Pitești, au efectuat, în dimineața zilei de 8 octombrie, 13 percheziţii, în municipiul Câmpulung, pentru destructurarea a două grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc.

Persoanele sunt suspectate de săvârșirea infracțiunilor de efectuare fără drept de operațiuni comerciale cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație conform legii și trafic de droguri de risc.

„În cauză s-a reținut faptul că, în perioada august 2019 – octombrie 2020, mai multe persoane au comercializat cantități semnificative de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și droguri de risc, pe raza municipiului Câmpulung. La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 33 de persoane”, informează DIICOT Pitești.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea