Afaceristul Nicolae (Nenea) Ivănescu - executat silit

# Terenurile scoase la licitație însumează peste 100.000 m.p.

Campionul executărilor silite din Argeș, probabil (exact ca în reclama la berea Carlsberg) este Nicolae (Nenea) Ivănescu. Desigur, nu este de plâns, pentru că aceste executări silite au în spate credite bancare, proprietăți serioase și rulaje financiare amețitoare.
În cazul de față, este pus în executare, din nou, de SCPExJud. Emilia Mateescu și Andronache Ion-Florin, în joc fiind pădurea pe care afaceristul o deține, încă, la Rătești.

 

Aceasta a mai fost scoasă la vânzare de Emilia Mateescu, prin 2018. Este vorba de două loturi distincte, astfel.
1. teren arabil, 500.000 m.p. (50 hectare), prețul de pornire al licitației fiind de 16.309.300 lei, rezultând un preț de 326.000 lei/hectar. Greu de crezut că, în momentul de față, va oferi cineva această sumă ce ține mai mult de domeniul aeronauticii decât de imobiliarele din Rătești, fie ele și aproape de Autostradă;
2. teren forestier în suprafață de 569.885 m.p. și teren curți-construcții de 2.115 m.p.,  împreună cu construcția situată pe acest teren, aflată în stare avansată de degradare. Prețul de vânzare pentru cel de-al doilea pachet este de 2.297.281 lei.

Licitația este fixată pentru data de 29 octombrie, orele 13.00, la sediul executorului judecătoresc din str. Dumbravei. Persoanele ce doresc să participe la licitație trebuie să depună o garanție de 10% din prețul de pornire.

Click AICI pentru a vizualiza anuntul de vanzare


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea