PNL Argeș spumegă de necaz: ”Ionică își pregătește un loc de city manager, sub conducerea lui Cristian Gentea”

În loc să împingă din greu la repornirea economiei, peneliștii argeșeni se uită, cu necaz, peste gardul politic. Și se preocupă de acțiunile noului primar, Cristian Gentea, care l-ar putea numi administrator pe fostul primar, Cornel Ionică.
PNL Argeș: ”Noul primar pesedist al Piteștiului, Cristian Gentea, vrea să îl numească administrator public al orașului pe Cornel Ionică, după ce acesta din urmă a decis să reducă atribuțiile viceprimarilor care sunt susținuți de PNL și USR....”

Peneliștii mai bat apoi ogoarele politice cum că PSD își arată adevărata față, că sunt disperați, că încearcă să controleze politic Primăria Pitești. Și toate astea – spunem noi – la mică distanță după ce s-a inventat roata, după ce focul a putut fi stăpânit și după ce Apostoliceanu a reușit să înfrângă la primărie.
Acum, ca să fim serioși, pe cine ar fi putut avea un primar nou ca om de încredere mai bun decât pe fostul primar? Cornel Ionică are experiență vastă în administrație, fiind consilier local, viceprimar și apoi primar al municipiului.
Liberalii nu se sfiesc să folosească și alte cuvinte grele sau expresii precum ”abuz de putere” și țipă că această putere se concentrează în mâinile unui singur om. Ei bine, da, domnilor, un om care a fost votat de piteșteni. Un pesedist chiar și-a permis să remarce că un așa comunicat a fost redactat pe marginea Autostrăzii, știut fiind faptul că peneliștii din Argeș s-au concentrat pe job-urile slab remunerate de la stat, la București.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea