Dirijorul Horia Andreescu revine la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 15 octombrie  de la ora 19.00, la sediul de la Centrul Multifuncțional, primul concert simfonic extraordinar al stagiunii, respectând toate regulile pentru evitarea contaminării cu noul coronavirus. Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești revin dirijorul Horia Andreescu și pianistul Ioan Dragoș Dimitriu. În program: Wolfgang Amadeus Mozart - Concertul pentru pian și orchestră nr. 20 în re minor și Ludwig van Beethoven - Simfonia nr. 4.

Dirijor principal al Filarmonicii „George Enescu” din București, Horia Andreescu este absolvent al Conservatorului „Ciprian Porumbescu” din București. Și-a continuat studiile la Academia de Muzică din Viena, îndrumat de Hans Swarowsky și Karl Österreicher, și la Trier și Munchen, cu dirijorul Sergiu Celibidache.
Îndrumat de pianista Corina Ibănescu, Ioan-Dragoș Dimitriu a început studiul pianului la vârsta de şase ani, obținând ulterior peste 30 de premii la concursuri naționale și internaționale. Din toamna aceasta, Ioan-Dragoș Dimitriu este managerul Filarmonicii Brașov.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea