20 de ani de învățământ superior medical la Universitatea din Pitești

Pe 9 octombrie, Universitatea din Pitești a sărbătorit 20 de ani de învățământ superior medical, eveniment organizat de Colectivul Programului de Studiu de Licență "Asistență Medicală Generală" din cadrul Facultății de Științe, Educație Fizică și Informatică. Evenimentul a reunit, în sala de festivități a Universității din Pitești, reprezentanți ai lumii medicale și academice, precum și studenți la specializarea asistență medicală.

Prezent la festivitate a fost și președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, conferențiar universitar doctor în cadrul Universității din Pitești, care, cu prilejul împlinirii a 20 de ani de învățământ superior medical, a înmânat Trofeul Argeșului, în numele administrației județene, decanului facultății, conf. univ. dr. George Mihail Man.
Invitat special la ceas aniversar a fost prof. univ. dr. Viorel Jinga, rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, unul dintre cei mai apreciați medici urologi din România, muscelean de origine, fiu al Argeșului și cetățean de onoare al comunei Poienarii de Muscel, localitate în care s-a născut.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea