Mega-licitație pentru „cadavrul” ALPROM

# Sunt scoase la vânzare mai multe terenuri în valoare de 5 milioane de euro!

Producătorul de mobilier Alprom din Piteşti, în reorganizare judiciară, vinde active în valoare de peste 5 milioane de euro, ca parte a procesului de redresare a companiei.
Este vorba despre mai multe terenuri, imobile şi echipamente, potrivit unui anunţ publicat de Capital Insol, administratorul judiciar al companiei. Alprom a ajuns în 2019 la o cifră de afaceri de aproape 6 milioane de lei, în scădere cu 16% faţă de anul precedent, şi 156 de angajaţi, cu 31 mai puţini faţă de 2018, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe. Licitația va avea loc mâine, 14 octombrie, începând cu ora 14.00.

 

După cum se știe, pentru pachetul majoritar de acțiuni al companiei s-au bătut, în bani, instanțe, relații și plângeri penale afaceriștii Gheorghe Văsâi,  din Pitești și Cătălin Chelu, de prin Moldova. Cel din urmă este declarat decedat în străinătate, fiind fugit în urma unei prime condamnări privative de libertate. Companiile controlate de Chelu au continuat însă cu fabricarea legii prin Alprom, tesând un păienjeniș financiar greu de învins. Între timp, se tot vinde...

Click AICI pentru a vizualiza anuntul de licitatie

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea