Ca să înțeleagă și fraierii care nu știu în română, consilierul județean PNL Eugen Nae lucrează la ”Senate of Romania”

Eugen Nae, celebrul consilier județean al PNL, persoană politică ce a marcat o premieră județeană, se grăbește să își marcheze teritoriul precum un carierist de senzație. Premiera a fost înregistrată în 2018, odată cu plecarea șefului său, Iani Popa, de la PNL la ALDE. Consilierul județean Eugen Nae rămăsese angajatul senatorului, deși funcționa pe ștatele liberalilor. Întrebat de această situație, la timpul respectiv, Nae Eugen s-a declarat liberal pur-sânge, dar:

” Este locul meu de muncă! Orice cetățean din țara asta are nevoie de un loc de muncă! … Eu am vreo vină că domnul Iani Popa a plecat la alt partid? Și atunci? Eu îl consiliez pe domnul senator pe probleme administrative, pe specialitatea mea, pe ce am terminat eu, nu pe probleme politice. Nu are nicio legătură una cu alta! Lucrez pe probleme administrative, sunt înalt funcționar public. Nu mă interesează ALDE. Eu discut strict pe administrație”. Așadar, strict pe administrație cu senatorul migrat la ALDE, strict pe politică pentru PNL în CJ Argeș.
Ei bine (sau mai bine!), Eugen Nae se prezintă pe propria pagină de facebook: lucrează la ”Senate of  Romania”. Numai pentru cunoscători, fraierii pot să dea pagina virtuală în altă parte. Conform declarației de avere, mai lucrează la EURINPRO ADVISORY SRL (Societate comercială cu sediul în București, furnizor de programe de formare profesională ce acordă servicii de consultanță în management și gestionarea afacerilor și are o vastă experiență în implementarea de proiecte cu finanțare europeană) dar și consilier județean (din partea PNL).

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea