Directorul CAS Argeș – confirmat cu COVID-19

 

Cristian Mitrofan, directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate Argeș, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Liberalul a fost internat la Spitalul din Valea Iașului.

„Prieteni dragi, astăzi e marți 13, și din păcate nu am scăpat nici eu și am fost confirmat pozitiv de COVID-19. Am făcut preventiv toate analizele la spitalul din Mioveni iar seara am primit rezultatul. Starea mea de sănătate este stabilă în acest moment, nu am nicio problemă importantă și sunt internat în spitalul de la Valea Iașului pentru o perioadă cât mai scurtă, sper.

Atât la Mioveni cât și la Valea Iașului, am fost primit și îngrijit exemplar și pe această cale adresez mii de mulțumiri cadrelor medicale și întregului personal!Acest virus e perfid și deși m-am protejat tot timpul, tot s-a "agățat" de mine.

Vă rog să nu mai credeți în prostii și să vă protejați cât mai bine pentru siguranța voastră și a celor din jur! Să vă dea Dumnezeu sănătate, pentru că e mai bună decât toate!”, a precizat Cristin Mitrofan, pe Facebook.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea