Percheziții la OMV Petrom Pitești. S-a deschis un dosar penal pentru fals în înscrisuri

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, au desfăşurat, miercuri, o activitate de percheziţie la OMV Petrom Pitești. Este vorba despre un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri. Cercetările vizează modul în care o persoană ar fi dobândit o suprafață de teren.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind o activitate de percheziție domiciliară realizată de polițiștii argeșeni la ,,biroul” unui funcţionar din cadrul unei companii petroliere cu activitate pe raza județului Argeş, vă aducem la cunoştinţă următoarele:

În cursul zilei de 14 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, au desfăşurat o activitate de percheziţie la sediul regional al unei societăţi comerciale, situat în municipiul Piteşti.

Activitatea s-a desfăşurat în scopul administrării de probatoriu, într-un dosar penal în care se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, iar în urma activității de percheziție, au fost ridicate mai multe documente.

La acest moment, cercetările vizează modul în care o persoană fizică ar fi dobândit o suprafață de teren, pentru care ulterior a avut o relație contractuală cu societatea comercială în cauză, ce activează în domeniul petrolier”, informează IPJ Argeș.

De precizat că soțul Vioricăi Dăncilă, Cristinel Dăncilă, deține  funcția de director al diviziei de exploatare și producție Asset III Muntenia Vest a OMV Petrom, cu sediu în Pitești, societate unde s-a desfășurat activitatea anchetatorilor.


 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea