Dorin Mărăşoiu a fost nominalizat de primarul Boţârcă, în faţa lui Victor Ponta, drept candidatul USL la Camera Deputaţilor

# S-a întâmplat la o întrunire secretă a conducerii PSD din colegiul Topoloveni # Sorin Lupu, primarul comunei Priboieni: Şansele lui să reuşească sunt de 100%. În data de 6 septembrie, Victor Ponta, preşedintele PSD, alături de soţia lui, europarlamentarul Daciana Sârbu şi staff-ul politic central aferent au descins în Argeş, invitaţi la Ziua Porţilor Deschise la Topoloveni. Cei doi politicieni au gustat din deja celebrul magiun produs în localitate, singurul produs românesc certificat de

Comisia Europeană.  Daciana Sârbu şi-a făcut provizii serioase de magiun de Topoloveni, Victor Ponta a gustat însă câte puţin din fiecare sortiment motivând că nu vrea „să ajungă un burtos, aşa cum se prezintă majoritatea politicienilor români.“ Înainte de  vizitarea fabricii de magiun de către Ponta şi  Daciana Sârbu,  a avut loc însă o întrunire oarecum ţinută la secret a reprezentanţilor PSD din Colegiul Topoloveni. Au participat la aceasta, în afară de mai marii de la Bucureşti, şi preşedintele PSD Argeş Constantin Nicolescu, precum şi numeroşi primari, dintre care pot fi enumeraţi: Gheorghiţă Boţârcă – primarul oraşului Topoloveni, Sorin Lupu – primarul comunei Priboieni, Marian Ibric – primarul comunei Leordeni, Corneliu Oprescu – primarul comunei Căteasca, Mihai Popescu – primarul comunei Teiu, Dorin Cătănea – primarul comunei Beleţi Negreşti, Iulian Olteanu – primarul comunei Boţeşti, Gheorghe Matei – primarul comunei Răteşti, Aurel Bălăşoiu – primarul comunei Rociu, Petre Funie – primarul comunei Slobozia şi alţii. Au fost prezenţi, de asemenea,  senatorul Şerban Valeca precum şi deputatul Mircea Drăghici.
Constantin Nicolescu i-a cerut primarului Gheorghiţă Boţârcă să îi prezinte echipa cu care lucrează. Boţârcă i-a prezentat pe consilierii locali apoi, la sfârşit, luîndu-i oarecum prin surprindere pe toţi cei de faţă, l-a prezentat pe  Dorin Mărăşoiu drept candidatul USL la Camera Deputaţilor pentru colegiul Topoloveni. Constantin Nicolescu, deşi şi-a arătat surprinderea, nu a avut nimic de comentat. Primarii din zonă însă şi-au exprimat imediat acordul şi susţinerea pentru această candidatură, Dorin Mărăşoiu fiind cunoscut de toţi cei prezenţi drept o persoană integră, cu o imagine puternică, bine conturată Decizia vine în urma unei hotărâri cel puţin curajoase luate la nivelul conducerii PSD Topoloveni, aceea de a susţine obligatoriu un candidat local. Dorin Mărăşoiu este preşedinte executiv al organizaţiei Topoloveni a PSD şi şeful ocolului silvic privat „Stejarii Muscelului”, ocol care are deja în administrare câteva mii de hectare de pădure. 
I-am cerut o opinie domnului primar Boţârcă. Acesta a fost, în continuare, ferm:
# PDL-ul are anunţat de mult candidatul la Camera Deputaţilor pe colegiul Topoloveni. Acesta este Narcis Godeanu. Dumneavoastră ce faceţi? S-a stabilit cine va candida pe colegiul dumneavoastră?
- Eu nu ştiu dacă s-a stabilit ceva de altcineva sau nu, eu ştiu un singur lucru, şi anume că eu la acest moment formez un om.
# Cine este omul pe care îl formaţi?
- Dorin Mărăşoiu este omul pe care îl formez şi pe care îl susţin atât eu cât şi colegii din zonă.
# Aveţi acceptul conducerii partidului pentru candidatura acestui om?
- Nu am nevoie de conducerea partidului să mă susţină pentru aşa ceva.
# Cum adică nu aveţi nevoie de susţinerea partidului? Îl nominalizaţi dumneavoastră şi asta e tot?
- Am nevoie de susţinerea oamenilor din zonă. Dacă noi, toţi primarii şi oamenii din zonă îl susţinem pe Mărăşoiu, noi toţi suntem într-o voinţă politică. Este suficient.

# Dorin Mărăşoiu: ”Într-adevăr, aceste discuţii au avut loc. Nu am ştiut, până în acel moment, că domnul primar Boţârcă mă va nominaliza. A fost o surpriză pentru toţi, ca şi pentru mine. Desigur, o surpriză plăcută. Sunt bucuros şi onorat totodată să fiu nominalizat pentru această funcţie. Deja sunt perceput de comunitatea locală drept candidatul USL pentru funcţia de deputat. Beneficiez şi de suportul familiei, o familie cu rădăcini adânci în zonă. Sunt un om al locului. Am lucrat aici din 1998 şi acopăr toată raza de nord a colegiului, mai mult de jumătate din acesta fiind în limitele ocolului. Am legături de o viaţă cu oamenii de aici, nu este nicidecum vorba de o legătură conjuncturală. Voi fi aici şi în viitor, nu doresc să câştig voturi oferind distracţie tinerilor boboci pe la balurile organizate în cârciumi. Oamenii mă cunosc deja, ştiu că nu m-am schimbat indiferent de funcţia pe care am ocupat-o. Sunt, de asemenea, convins că astfel îmi voi putea ajuta comunitatea, voi putea contribui la realizarea proiectelor zonei.”

# Sorin Lupu, primarul comunei Priboieni: ”Dorin Mărăşoiu este omul potrivit la locul potrivit. A demonstrat în timp tot ceea ce poate să facă, sunt în totalitate de acord cu această decizie de a candida dânsul. Este un bun gospodar, trăieşte în zona asta, ştie problemele oamenilor şi este aproape de ei. Şansele lui să reuşească sunt de 100%”
S.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea