Asociația Pro Infrastructură solicită deblocarea unui tronson din Drumul Expres Craiova-Pitești

 

 

Asociația Pro Infrastructură susține că sectorul central al Drumului Expres Craiova-Pitești nu a fost deblocat de CNAIR, la aproape 2 ani de la semnarea contractului

Pe tronsonul 1 de 17,7 km al Drumului Expres Craiova-Pitești se lucrează într-un ritm rezonabil (aproximativ 20% stadiu fizic) la terasamente, elevațiile structurilor sau rigole, în ciuda faptului că nici pănă astăzi CNAIR nu a reusit să deblocheze sectorul central de peste 8 km.

 

Deși acest proiect a fost contractat în anul 2018 și ar fi trebuit să fie gata în 3 ani (proiectare și execuție), la aproape 2 ani de la semnarea contractului nu avem exproprieri, acord de mediu revizuit și autorizație de construire pe jumătate din tronson. Această ”gaură” între secțiunile 1 și 3 ale proiectului impactează consistent derularea lucrărilor pe zonele autorizate. Solicităm CNAIR, Ministerului Transporturilor și Ministerului Mediului prin ANPM să urgenteze toate procedurile necesare pentru deblocarea completă a acestui proiect”, arată reprezentanții ONG-ului.

 

Foto: Captură video Asociația Pro Infrastructură.

 

Alex Vlaicu

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea