Industria auto renaște la Câmpulung, dar nu la ARO

# O firmă musceleană pune caroserie de pick-up pe modelul Duster

Iată că la Câmpulung se mișcă ceva, din fericire. Din păcate nu se mișcă la ARO, firmă ce a asigurat, odată, multe locuri de muncă pentru musceleni. Tot e bine, e un început!

Gama oficială a SUV-ului Duster va fi completată cu Pick-upul realizat de Romturingia, model ce va fi disponibil spre comercializare în reţeaua oficială. Lansarea are loc la aproape doi ani de la primele discuţii cu privire la prezenţa lui Duster Pick-up în reţelele oficiale. Modelul a fost realizat de Dacia în colaborare cu Romturingia, un carosier din Câmpulung Muscel. Acesta a fost disponibil atât pentru prima generaţie de Duster cât şi pentru a doua, însă a fost vorba despre o versiune destinată celor de la OMV-Petrom.
Deşi este disponibil de ani de zile în America de Sud, sub denumirea de Duster Oroch, grupul Renault a refuzat să lanseze maşina şi în Europa, motivând decizia prin volumele mici realizate pe acest segment.
S.C. Romturingia S.R.L. a fost înființată în anul 1994, în orașul Câmpulung Muscel și are ca principal obiect de activitate producția de caroserii pentru autovehicule, vehicule blindate, vehicule speciale pentru transportul combustibilului, încărcături periculoase ADR, vehicule cu destinații speciale, remorci de toate tipurile și, de asemenea, producția și instalarea suprastructurilor pentru mărci precum Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi, Toyota Ford, Mazda și Tata.
Se estimează că Dusterul pick-up cu caroserie produsă de Romturingia va avea un preţ de 22.546 de euro cu TVA inclus.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea