Primarul de la Bradu, Florin Frătică, atacă dur

# Consiliul Local Bradu a adoptat hotărârea de desfiinţare a platformelor pentru gunoi # Florin Frătică acuză conducerea CJ de nerespectarea promisiunilor făcute către şase primării. Florin Frătică, primarul comunei Bradu, este foarte nemulţumit de faptul că se tot tergiversează desemnarea firmei care va colecta gunoiul din Argeş. Acesta a spus că, la Bradu, Consiliul Local a hotărât desfiinţarea rampelor care au fost construite de CJ Argeş pentru depozitarea gunoiului. Primăria, la momentul actual, pe lângă gunoiul care se ia de la poarta oamenilor, trebuie să plătească şi pe cel de pe aceste rampe. Primarul de la Bradu a spus că dacă la începutul anului 2012 nu va fi desemnată firma care va face serviciul de salubrizare în judeţ, acesta va pune în vigoare hotărârea dată de consilierii locali şi va renunţa la asocierea pe care primăria Bradu o are cu ADI Servsal Argeş. În final, primarul comunei Bradu a spus că i se pare mare suma de 3,5 lei de persoană care trebuie achitată pentru salubrizare. Acesta spune că, deşi Bradu este foarte aproape de groapa de gunoi, suma este destul de mare şi se gândeşte la comunele care sunt departe de această groapă de gunoi şi este convins că nu vor putea fi achitate taxele impuse de ADI Servsal.

14 miliarde sunt pe cale de a fi pierduţi în Argeş din cauza cofinanţării de la CJ

Pentru 6 proiecte pe Fondul de Mediu ar putea să vină în Argeş 14 miliarde de lei. Sunt şase proiecte la acest moment în judeţ, proiecte eligibile pentru investiţii în fonduri verzi. Cofinanţarea de la CJ Argeş ar fi de aproape 8 miliarde. Florin Frătică acuză conducerea CJ de nerespectarea promisiunilor făcute către cele şase primării. Acesta spune că au avut asigurarea conducerii Consiliului Judeţean în momentul în care au început aceste proiecte. La Bradu proiectul aşteaptă cofinanţarea din luna iunie. Deşi Constantin Nicolescu a declarat că nu va cofinanţa proiecte pentru parcuri şi săli de sport, cei şase primari mai speră că şeful CJ se va răzgândi.

Asocierea cu Apă Canal 2000 SA nu a adus nicio investiţie în Bradu

Florin Frătică este foarte nemulţumit şi de asocierea cu Apă Canal 2000 SA. Acesta spune că de când s-a făcut această asociere, în comuna Bradu nu s-a făcut nicio investiţie la apă sau canal decât din banii din bugetul local sau din banii pe care i-a primit de la Guvern. Deşi această asociere presupune investiţii majore din partea Apă Canal, aceste investiţii s-au lăsat mult aşteptate la Bradu.     L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea