PNL Argeș: "Lucrările avansează excelent la noua sală polivalentă din Pitești!"

Șansa unei dezvoltări fara precedent, cu sprijinul Guvernului PNL!

La doar patru luni de la începerea lucrărilor de execuție la sala polivalentă din Pitești, progresul este evident, în ciuda dificultăților survenite în perioada pandemică!

Viitoarea sala polivalentă din Piteşti va avea aproape 5.000 de locuri şi câteva sute de locuri de parcare, dintre care 144 vor fi la subsol și va putea găzdui atât competiții sportive la nivel național și internațional, precum și evenimente culturale (târguri, concerte, expoziții). Valoarea contractului se ridică la 82 de milioane de lei și conform graficului de lucru, obiectivul va putea fi predat autorităților locale în anul 2022.

Reamintim că, în urmă cu două luni de zile, premierul Ludovic Orban a vizitat șantierul noii Săli Polivalente din Pitesti!  Constructorul i-a prezentat stadiul proiectului finanțat de către Compania Națională de Investitii. De asemenea, la vizita de acum două luni, au participat și președintele AAAS, Adrian Miutescu, deputatul Danut Bica, Sorin Apostoliceanu, Emanuel Soare, dar și alți oficiali.

Premierul Orban a demonstrat că este interesat de lucrările de infrastructură din Arges, județul având șansa unei dezvoltări fara precedent, cu sprijinul Guvernului PNL.

 

Realizat de SC Atitudine Media Grup SRL la comanda PNL Argeș, Cod mandatar financiar: 11200025

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea