Argeșenii, implorați să intervină într-o luptă contra cronometru!

„Sunt MARIA TEODORA. Părinţii îmi spun MĂRIUCA.
Sunt din judeţul Argeş.
Vineri, 11 nov. 2011, a fost ziua mea. Am împlinit doi anişori. Aş fi vrut să-mi serbez ziua de naştere alături de părinţii mei, de rude, de prieteni… Dar anul asta nu s-a putut… Poate la anul…
Chiar în ziua asta am ajuns la Bucureşti. Şi chiar în ziua asta părinţii mei au aflat un lucru groaznic. Diagnosticul meu: LEUCEMIE ACUTA LIMFOBLASTICA tip L2. Şi tortul comandat de tati mă asteptă acasă… Mi-l luase bunicul de la cofetărie.
Nimeni nu a venit pe la mine să mă felicite. Nici cadouri n-am primit. Şi mi-aş fi dorit o păpuşică. Care să semene cu mine: drăgălaşă, brunetă, cu ochii de caprioară, uşor sfioasă şi cu nasul în vânt. Şi care să se plimbe cu mine prin pădurea din spatele casei, şi cu care să mergem să stăm nas în nas cu animăluţele mele! Vor mai fi şi alte ocazii!
Mami plânge, tati nu vorbeşte. Se uită unul la altul. Şi amândoi la mine. Dar eu ştiu sigur că mami nu mă va lasă să mi se întample ceva rău. Niciodată!
Acum sunt internată la Spitalul Fundeni. Sunt şi alţi copii în jurul meu. Nici ei nu vorbesc.
Iar eu vreau la casa mea, la căţelul meu, la pisicuţa mea.
Ca dorinţa mea să se împlinească am nevoie de ajutorul vostru. Al vostru, al tuturor.
Ca la anul să-mi pot sărbători ziua la mine acasă, am nevoie de un ajutor de aproximativ 100.000 euro pentru un tratament în străinătăte. Îi aud vorbind de Germania sau Austria.
Am nevoie de gânduri bune şi de rugăciuni. Vreau să fiţi alături de mine şi să-mi simţiţi copilaria!
Cu drag şi cu speranţă, Măriuca”

AJUTAŢI-O PE MĂRIUCA SĂ TRĂIASCĂ!

Cei mai mulţi dintre copii primesc jucării de ziua lor, sunt sărbătoriţi, felicitaţi şi sunt înconjuraţi de oameni care îi iubesc. Micuţa Maria Teodora nu s-a bucurat de nimic din toate acestea pe 11 noiembrie 2011, când a împlinit doi anişori. În ziua aceea, fetiţa şi părinţii ei au primit un verdict înfiorător din partea medicilor de la Fundeni: un diagnostic cumplit de LEUCEMIE ACUTĂ LIMFOBLASTICĂ, tip L2.

Maria Teodora, fiica tânărului preot din Sălătrucu, Viorel Neacşu, se luptă cu viaţa când aceasta abia a început pentru ea. Nenorocirea s-a declanşat după ce a fost dusă de urgenţă la Bucureşti, prezentând febră mare. Investigaţiile medicale aveau să scoată la iveală boala cumplită, asupra căreia tratamentele care pot fi administrate în România nu au nicio putere.
În vreme ce leucemia avansează într-un ritm îngrozitor, s-a declanşat lupta contra-cronometru pentru transferul la una din clinicile specializate din străinătate, acolo unde intervenţia medicală poate schimba decisiv raportul între şansele la viaţă ale fetiţei şi un deznodământ de coşmar. S-au înaintat deja mai multe adrese către clinici din Austria, Germania, Italia şi se aşteaptă aprobarea pentru a putea pleca cu fetiţa. În acest moment, Maria este sub tratament la Fundeni, în prefază, însă lupta contracronometru a început, iar următorul episod – în lipsa intervenţiei speciliştilor din afară – însemnă citostatice, formă extrem de agresivă de tratament la care părinţii fac eforturi disperate să nu se ajungă. 
Nelipsiţi de lângă patul ei din Spitalul Fundeni, părinţii fac un apel disperat către toţi cei care îi pot sprijini în strângerea unei sume de bani care depăşeşte cu mult puterea lor financiară, trâind sfâşiaţi drama oricărui om care ar da orice să-şi salveze copilaşul, dar se simte blocat în ceea ce poate să însemne pentru veniturile unei familii obişnuite suma de 100.000 de euro.  
Povestea unei drame sfâşietoare o găsiţi pe www.mariateodora.ro

Toţi cei care vor să intre alături de Măriuca şi părinţii ei într-o luptă pentru viaţă au la dispoziţie următoarele conturi în care pot acorda sprijin financiar:
Donaţii:
Transfer bancar în conturile deschise
la Alpha Bank România 
Sucursala Dorobanţi, Cod SWIFT: BUCUROBU
Titular: Neacşu Maria Teodora,
CNP: 6091111410118
RON: RO19BUCU1111033079588 RON
EURO: RO15BUCU1111033079587 EUR
USD: RO59BUCU1111033079589 USD
La viramentele bancare conturile trebuie să conţină
şi terminaţiile în litere (RON, EUR, USD)
Prin telefon (număr apelabil numai din reţeaua
Romtelecom):
0900.900.084 – 8 EURO/apel

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea