Pro România Social Liberal, la limita pragului electoral

# La locale, Bogdan Ivan a avut încredere în ”inteligența și flerul alegătorilor români”

Născut natural, prin unirea a două partide  -  născute, și ele, din PSD și din PNL - Pro România Social Liberal încearcă, precum un atlet, să sară peste ștacheta de 5%. Din fericire, sportivii au la dispoziție mai multe ocazii. Partidul, doar una, pe 6 decembrie.
Cum s-a născut formațiunea? Prin unirea Pro România  (partid desprins din PSD), al cărui lider, Victor Ponta, a fost crescut la umbra lui Ion Iliescu, și din ALDE, partid al liberalilor rămași pe afară, lider, Călin Popescu Tăriceanu. Noua doctrină? Criticarea PSD și a PNL. Practic, sunt certați părinții, că sunt bătrâni și depășiți.

 

Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș declara că, pe 27 septembrie, partidul pe care îl conduce va da peste cap planurile PNL și PSD: ”Din punct de vedere politic, în 2020 am asistat la un blat continuu între PNL și PSD... Ei se văd câștigători peste tot, și-au împărțit teritoriul, și-au negociat funcțiile și au impresia că jocurile sunt deja făcute. Însă, eu am încredere în inteligența și flerul alegătorilor români. Sunt convins că aceștia îi vor sancționa și că partidele noi, moderne, orientate spre viitor, precum PRO România, vor da peste cap planurile PNL și PSD”(epitesti.ro).
Românii însă nu s-au înghesuit să pună ștampila pe Pro România. Partidul a luat ceva  în Argeș, un 5,2%. La nivel național, însă, s-a situat sub pragul de Parlament, cu 4,45%. După uniunea cu ALDE, în Argeș nu s-a simțit mai nimic. Hai la vot, cu inteligența și flerul de la locale!...

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea