Scandal la Moșoaia în urma alegerii viceprimarului

# Trădare la Partidul Ecologist

Săptămâna trecută, în cadrul Consiliului Local Moșoaia a fost ales viceprimarul localității. A fost o ședință cu mult scântei, cu trădări și scandal. Câștigătorul confruntării a fost liberalul Adrian Frîntură, fostul jurist al Primăriei Moșoaia, care a devenit noul viceprimar, după ce a beneficiat de voturile consilierilor PNL, USR, PMP, plus alte două voturi de la Partidul Ecologist. Alexandru Lucian Mihai, președintele PER Moșoaia, s-a declarat trădat de colegi în urma acestor alegeri. Mai ales că cei doi consilieri PER, avocata Cristina Marinac și Mihail Joltea, au votat independent de cerințele organizației județene.

Cei doi s-au opus chiar numirii lui Alexandru Lucian Mihai într-una dintre comisiile de specialitate ale consiliului local.
„Am fost trădat de doi consilieri, care au votat împotriva rugăminților mele și deciziei conducerii filialei județene, de a ne abține de la vot. Mai mult de atât, în ședința de Consiliu Local au votat amândoi împotriva mea la propunerea de a face parte dintr-o comisie. Eu așa ceva nu am mai auzit nicăieri, indiferent de formațiunea politică! Nu mi-a venit să cred. Atenție, nu le-am cerut să voteze într-un anumit fel, pentru mine. Am renunțat și eu la candidatură”, a precizat Alexandru Lucian Mihai.
Avocata Cristina Marinac: „Fiecare avem dreptul la opinie, dacă domnul Lucian consideră că am trădat, este opinia dumnealui. Eu consider că atitudinea mea a fost corectă și nu vreau să comentez mai mult de atât. Am intrat în politică să fac un lucru bun. Am intrat în politică pentru principii și nu îmi voi trăda niciodată principiile”.
Gurile rele vorbesc prin comuna Moșoaia că de fapt avocata Cristina Marinac ar urmări  postul nou eliberat în Primărie de consilier juridic sau vreun contract de avocatură cu aceeași instituție. Legat de acest subiect, avocata a negat clar acest zvon, spunând că timpul va demonstra totul: „Eu sunt avocat, nu vizez sub nicio formă niciun fel de post. Timpul va demontra, cu siguranță, lucrul acesta. Repet, eu sunt avocat, nu voi renunța la meseria mea sub nicio formă. Vreau să ajut din poziția de consilier această comună și din poziția de avocat prin cunoștințele pe care le am”.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea