Cristian Gentea depune, joi, jurământul de primar al Piteștiului

Cristian Gentea, primarul ales al municipiului Pitești, va depune joi, 19 noiembrie, jurământul de onoare alături de consilierii locali aleși. Evenimentul se va desfășura la ora 11.00, în Sala Filarmonicii, atunci când plenul Consiliului Local Pitești se va reuni prima dată în urma alegerilor din 27 septembrie 2020 pentru validarea și constituirea noii componențe a forului deliberativ municipal.

Manifestarea va avea loc în format restrâns, din cauza restricțiilor aflate în vigoare la acest moment privind prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu SARS-CoV-2.  Evenimentul va fi transmis și on line pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Pitești, dar și pe alte canale de presă sau rețele de comunicare.

Cristian Gentea va depune, în sfârșit, jurământul de primar al Piteștiului, după ce, pe 13 noiembrie, instanța s-a pronunțat în procesul care ținea pe loc învestirea sa. Tribunalul Argeș a validat mandatele de consilier local pentru Cornel Ionică și Dănuț Dinu. Judecătorii au decis, prin hotărâre definitivă, că cei doi pot ocupa funcția de consilier local la Pitești în viitorul mandat.

 

„Respinge apelurile ca nefondate. Decizia se comunică de îndată de la pronunțare prefectului, secretarului general al Municipiului Pitești și intimaților Dinu Dănuț și Ionică Constantin Cornel. Definitivă. Pronunțată azi 13.11.2020 prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instanței”, se arată în hotărârea Tribunalului Argeș.

Cornel Ionică, fostul primar al Piteștiului, a fost contestat de prefectul Emanuel Soare din cauza problemelor cu ANI, în timp ce contestația care-l privește pe Dănuț Dinu a fost făcută de PMP Argeș.
A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea