USR PLUS: "O nouă generație pentru Argeș. Oprim hoția și reconstruim România"

Alianța USR PLUS propune o nouă generație pentru Argeș, oameni care, după o viață în mediul privat și după ce și-au clădit o carieră, au decis să se implice pentru schimbare.

Ionuț Moșteanu deschide lista USR PLUS la Camera Deputaților, este deputat și candidează pentru un nou mandat după o luptă de 4 ani pentru o Românie demnă, în care legea e lege pentru toți, o Românie fără hoție și fără privilegii.

Narcis Mircescu deschide lista pentru USR PLUS la Senat, este director de vânzări pentru o multinațională și antreprenor. Are doi copii și a decis să lupte pentru o Românie a competenței, din care tinerii să nu mai plece.

 

Adrian Cîrstea are 44 ani, este antreprenor și consilier județean. Emilia Mateescu are 37 ani, fost cadru didactic, în prezent desfășurând activitate juridică. Cu toții candidează pentru a contribui la transformarea din temelii a României.

România traversează astăzi o criză sanitară gravă accentuată de haos administrativ, de impostură politică și de hoția generalizată care ne-a mâncat resursele necesare modernizării țării și nu mai avem timp de pierdut. Nu putem să mai pierdem 4 ani cu aceeași veche clasă politică care a avut unic scop să-și păstreze privilegiile și să fure fără a fi pedepsiți.

Astăzi, fără hoție, am fi putut avea școli moderne și bine echipate, am fi putut avea spitale și medici bine plătiți și am fi putut construi noi autostrăzi și moderniza drumurile.

Viziunea USR PLUS este să construiască, în sfârșit, o Românie fără hoție. Fără sinecuri și fără privilegii pentru aleși. Fără imunități și fără pensii speciale. Fără atentate la păduri și la mediul înconjurător. O Românie administrată cu competență și cinste. O Românie dreaptă, modernă și dezvoltată. Avem resurse, dar înainte de toate trebuie să eliminăm hoția, iar USR PLUS este singura forță politică care poate face asta, care a luptat în ultimii 4 ani împotriva unui Liviu Dragnea, PSD și aliaților lor și care a reușit, de multe ori, să-i blocheze în Parlament.

Pe 6 decembrie e timpul să alegem o nouă generație pentru Argeș și să începem construirea unei Românii fără hoție.

 

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România  (parte a alianței electorale „Alianța USR PLUS”) și realizat de operatorul economic SC Atitudine Media Grup SRL. Cod unic de identificare: 11200021

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea