Avantajele unei guvernări liberale cu susținere în Parlament: dezvoltarea infrastructurii, afaceri prospere și agricultură performantă

 

Echipa de campanie a PNL Argeș a fost azi în comunele Bradu, Rociu, Moșoaia, Slobozia și Suseni. Candidatii PNL Argeș pentru Parlament, Adrian Miuțescu, Gelu Tofan și Dorina Stanciu, le-au explicat argesenilor din aceste localități care sunt avantajele unei guvernări liberale cu susținere în Parlament: dezvoltarea infrastructurii, afaceri prospere și agricultură performantă.

Președintele PNL Arges, Adrian Miutescu, le-a spus cetățenilor că "Dezvoltăm Argeșul" nu e doar un slogan- îndemnul a fost formulat chiar de premierul Ludovic Orban la semnarea contractului pentru secțiunea Pitești-Curtea de Argeș a autostrăzii Pitești-Sibiu. Proiectul este esențial pentru dezvoltarea județului, la el lucrându-se în prezent într-un ritm peste așteptări.

În sudul județului, agricultura este un sector economic care oferă multora un loc de muncă. Prin cooptarea în echipa de la Arges a fostului ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, care candidează pentru Camera Deputaților, fermierii argeșenii au garanția că nevoile lor vor intra pe agenda Guvernului. De la depozitare până la valorificarea cerealelor, legumelor și fructelor, fermierii sunt susținuți de PNL și guvernarea liberală. Reușim împreună!


Realizat de SC Atitudine Media Grup SRL la comanda PNL Argeș, Cod mandatar financiar: 11200025

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea