Grupul Supernova a preluat proiectul comercial Jupiter City din Piteşti

# Centrul comercial are o suprafaţă de peste 45.000 mp, 1.700 de locuri de parcare şi 90 de magazine.

Grupul Jupiter a ajuns la o înţelegere cu grupul austriac Supernova pentru prima achiziţie de pe piaţa românească - Jupiter City Shopping City din Piteşti. Achiziţia a avut loc în luna octombrie a acestui an, iar grupul austriac are în plan să realizeze şi alte achiziţii la nivelul Europei Centrale şi de Est, conform zf.ro.
Centrul comercial are o suprafaţă de peste 45.000 mp, 1.700 de locuri de parcare şi 90 de magazine.

”Credem că Jupiter City Shopping Center ca şi întreaga piaţă românească are mult potenţial pentru creşterea brandului nostru. Pentru perioada următoare, planul nostru este să îmbunătăţim ofertele existente şi să extindem centrul. Suntem concentraţi pe dezvoltarea acestei pieţe”, a spus Markus Pinggera, Managing Director at Supernova.
Grupul Supernova este concentrat pe dezvoltarea şi gestionarea proprietărilor comerciale în Europa Centrală şi de Est dar şi în Europa de Vest. Pe lângă piaţa românească, compania mai este activă în Austria, Slovacia, Slovenia şi Croaţia. Portofoliul său include 77 de proprietăţi, cu o valoare cumulată de 1,5 miliarde de euro.
Grupul austriac Supernova intra pe piaţa din România la finalul anului trecut, urmând să dezvolte primul proiect, în Sibiu, în parteneriat cu Oasis Retail Development&Consulting, firmă deţinută de Klaus Reisenauer şi Kurt Wagner.
Prima Shopping Center Sibiu este un parc de retail în suprafaţă de 40.000 mp localizat în zona de nord a oraşului. Supernova operează peste 20 de centre comerciale.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea