Percheziții la locuința lui Dani Mocanu, după videoclipul în care apare un leu rănit

Polițiștii argeșeni fac miercuri dimineață percheziții la locuința cântărețului de manele Dani Mocanu, în al cărui videoclip a apărut un leu rănit.

Polițiștii au descins la trei adrese din Ilfov și Argeș. Au loc percheziții acasă la Dani Mocanu, la locuința persoanei care a filmat videoclipul și la sediul unui studio din Ilfov, informează Digi24.

După ce Dani Mocanu a lansat un videoclip în care apare cu un leu plin de răni, imaginile au dus la un val de critici pe internet. În plus, în urma informațiilor apărute în spațiul public, polițiștii argeșeni au anunțat deschiderea unui dosar penal, în care se fac verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat.

"În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, împreună cu  luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, desfășoară trei percheziții domiciliare, în județele Argeș și Ilfov, în cadrul dosarului penal întocmit conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare într-un videoclip", informează IPJ Argeș.

În ceea ce privește acuzațiile aduse, Mocanu a spus că leul a fost tratat "ca un bebeluș" și că rănile fac parte din regie și reprezintă un "machiaj profesional".

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea